Един от най-обичаните британски комедийни сериали – Какво ще кажат

...
Един от най-обичаните британски комедийни сериали – Какво ще кажат
Коментари Харесай

Какво ще кажат хората се завръща в ефира на бТВ Комеди

Един от най-обичаните английски комедийни сериали – „ Какво ще кажат хората “ („ Keeping Up Appearances “) – се завръща в българския ефир! Забавната поредност за госпожа Хиацинт Букет, която постоянно се старае да поддържа имиджа на изтънчена дама от висшето общество, макар хаоса, който постоянно се развихря към нея, започва на 2 май (четвъртък) и ще се излъчва от понеделник до петък от 23:00 ч. (по два епизода) по bTV Comedy, с повторения през делничните дни от 14:30 ч. и през уикендите в 19:00 ч.

„ Какво ще кажат хората “ е приет от критиците на Острова за една от най-смешните комедии, правени в миналото във Англия. Десетилетия след старта си през 1990 година, сериалът като че ли не е стар нито ден и е все по този начин настоящ, осмивайки всички хора, които прекарват целия си живот в чудене какво мислят другите за тях и блян да се показват пред близките в най-хубавата си светлина.

Главната героиня носи звучното име Хиацинт Букет. Тя е отдадена на устрема си да убеди всички към себе си, и най-много себе си, че принадлежи към висшата класа на обществото. При Хиацинт най-важно е „ какво ще кажат хората “ – тя крепко държи юздите на целия си живот и направлява всичко в посока позитивно усещане.

Нейният мъж, който има очевидно изстрадал тип, непрекъснато се пробва да я „ приземи “ и да я убеди, че естественият живот също не е неприятен, само че Хиацинт бяга като демон от тамян от опцията хората да я одобряват просто за една елементарна дама на междинна възраст.

За страдание, на Хиацинт по никакъв начин не ѝ е елементарно да поддържа усещането, че е от висшата класа, защото нейните родственици основават всякакво друго усещане, само че не и че са аристократи. Поради тази причина тя непрекъснато се пробва да се дистанцира от тях и по опция въобще да не ги вижда. Проблемът е, че те постоянно се появяват в най-неподходящите моменти и я излагат пред обществото. Въпреки това, тя ги обича и е подготвена да им помогне при потребност, несъмнено, съгласно нейните лични разбирания за помощ...

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР