Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, най-вероятно ще

...
Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, най-вероятно ще
Коментари Харесай

Турска кинозвезда ще е новият ерген, чалгарят Меги и Петър от „Фермата“ също се натискат

Един от най-обещаващите млади турски артисти Илхан Шен, най-вероятно ще е новият ерген в едноименното шоу на bTV, писа „ България Днес “.

Хубавецът е с български корени, роден в Шумен през 1987 година. Илхан нашумя в южната ни съседка със сериала „ Любов, логичност, възмездие “, който и сега е най-гледаният. Актьорът има огромно предпочитание да се опитва в шоуто, да си намеря момиче за сватба.

„ Не съм гледал  български филми, само че пък одобрявам шоуто „ Ергенът “ , споделя загадъчно Илхан Шен. Той към този момент е изпратил своята поръчка за присъединяване в избора на основен воин в новия сезон на предаването. Още като 17-годишен стартира да работи като модел. През 2009 година печели купата „ Най-добър модел на Турция “, а същата година показва страната си на състезанието „ Най-добър модел на света 2009 “, който тогава се организира в София.

Освен Илхан Шен и други известни българи също ще премерят сили за присъединяване в предаването. Интерес да вземат участие в новия сезон на „ Ергенът “ са декларирали фолк артистът Меди , както и Петър Петров, един от участниците във „ Фермата “, който е водач. Сърцето на Петър е свободно, откакто в предаването си падна по актрисата Даяна Ханджиева, с която  извън шоуто по този начин и не станаха близки. Други забавни претенденти за присъединяване са волейболен национал, известен български артист и двама българи посочени от класацията на Форбс за най-влиятелните хора под 30 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР