Един от най-мразените футболисти за всички времена от феновете на

...
Един от най-мразените футболисти за всички времена от феновете на
Коментари Харесай

Стоичков е мегазвезда и затова не го обичат в Левски, но той им помага за празника на Гунди

Един от най-мразените футболисти за всички времена от почитателите на Левски – Христо Стоичков, играе значима роля в честванията на Георги Аспарухов. Камата оказва помощ на “сините” да докарат в София един от най-големите тимове на Южна Америка – Бока Хуниорс.

“Генуезците” би трябвало да дойдат у нас на 19 август, когато ще бъде най-голямото събитие към честванията на 75-годишнината от рождението на Гунди. От “Герена” анонсираха срещата, само че до момента не са удостоверили, че на стадион “Васил Левски” ще се появят Карлос Тевес и компания.

Организацията е поета от компанията “Моко Солюшън”, на която се довери и Стоичков за 50-годишнината си. Камата останал извънредно удовлетворен по какъв начин протече тържеството му на стадион “Васил Левски” и в този момент е решил да удари рамо на компанията, която търси заслужен противник на “сините”. Затова е провел няколко диалога с управлението на Бока.
Аржентинците ще бъдат през август в Европа, откакто се схванаха с Барселона за мач, в който ще се разиграе трофея “Жоан Гампер”. Това ще стане три дни по-рано преди “синьо-жълтите” да дойдат у нас.

Стоичков, който е акционер в ЦСКА и не пропуща да похвали играчите за всяка победа над Левски, не за пръв път подава ръка на “сините”. Преди време той приюти Димитър Макриев в жилището си в София против непретенциозен наем.

“Меридиан Мач”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР