Един от най-коментираните филми през тази година, продуцираният от Яна

...
Един от най-коментираните филми през тази година, продуцираният от Яна
Коментари Харесай

Игра на доверие и Привличане с премиери в 7 държави

Един от най-коментираните филми през тази година, продуцираният от Яна Маринова и продуцентска къща „ Спирит “ - „ Игра на доверие “, към този момент може да бъде гледан в HBO MAX. Международната платформа откупи правата за България и още седем балкански страни (Сърбия, Северна Македония, Хърватска, Черна гора, Босна и Херцеговина, Албания и Словения), следвайки международната процедура да се оферират повече благоприятни условия на публиката да се наслаждения на настоящите заглавия.

 

Филмът се радваше на огромен интерес по време на киноразпространението си и получи доста прочувствени мнения от публиката в цялата страна. Базирана на действителна история, продукцията с детайли на трилър повдига завесата за насилието във всичките му форми и по какъв начин то се отразява на съзнанието и бъдещето на майка и щерка, попаднали в среда на принуждение. Тази настояща и мъчителна, само че значима за обществото ни, тематика е пресъздадена от режисьора Мартин Макариев по завладяващ и мощно въздействащ метод. В основата на кино лентата стои една същинска игра на доверие, посредством която майка се стреми да защищити щерка си от дебнеща в предишното заплаха.

 

В основните функции са Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, София Ласкин, Владимир Зомбори, Пламен Манасиев и Александър Димов. Участие взимат още Мария Каварджикова, Малин Кръстев, Христо Петков, Китодар Тодоров, Искра Донова, Александър Хаджиангелов, Яна Титова и други Продукцията отваря тематиката за психическото и физическото принуждение, постоянно скрити зад маската на положителните планове. Това е история за мощната, уверена и смела жена, а зрителските мнения са повече от прочувствени и надълбоко откровени. Сценарият на „ Игра на доверие “ е на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев.

 
С премиера в платформата може да се похвали и различен филм продуциран от Яна Маринова и продуцентска къща „ Спирит “ – „ Привличане “, който се появи по екраните в страната през 2018 година. Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана сред любовта си към учебното заведение, което татко й е основал, и предишното си на играч по спортни танци. В основните функции са Койна Русева, Луиза Григорова-Макариев, Башар Рахал, Александър Сано и Радина Боршош.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР