Един от най-колоритните образи в Бургаско – Наско, който шокираше

...
Един от най-колоритните образи в Бургаско – Наско, който шокираше
Коментари Харесай

Тикток звездата Наско от Поморие е открит мъртъв

Един от най-колоритните облици в Бургаско – Наско, който шокираше с спорната си визия, е открит мъртъв в поморийското село Каменар, оповестява Флагман.бг. Мъжът, станал шлагер в обществената мрежа, е бил открит премръзнал и умрял от мраз. Това оповестява фейсбук страница, отдадена на паметния интернет облик.

Той е умрял край животновъдна плантация. Открит е през вчерашния ден сутринта. Смяташе се, че е премръзнал поради минусовите температури. Аутопсията е посочила, че е умрял от белодробна емболия.

Подобен съдбовен излаз най-често в тази епидемиологична конюнктура се доближава след боледуване от коронавирус. Със сигурност Наско е изкарал заболяването на крайник, по улиците и не се е лекувал, считат поморийци, които го познават добре.
 
null

" Наско е бил открит премръзнал и умрял от мраз. RIP 1981 - 2022.

Една добра душа, за която се веселя, че допринесохме всички ние с популяризацията му, тъй като с помощта на това всички го разпознаваха и му даваха храна, кафе, цигари.

За страдание през цялото това време на популярност (от 2013г. насам) нито една институция или по-заможен българин не реагира за обезпечаване на заслон и/или работа за него ", пишат администраторите на страницата.

" Имаше крайни комерсиализации – чалга клипове, тотални насмешки с него като снимане на скечове. Ние като истинските му откриватели с клипа " tup ciganin " постоянно сме били виновни и въпреки шеговитото и на границата с неуважително отношение, постоянно сме имали нашите спирачки и сме му предоставяли допустимо най-хубавото отношение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР