Един от най-колоритните и запомнящи се участници в Игри на

...
Един от най-колоритните и запомнящи се участници в Игри на
Коментари Харесай

“При Гладиаторите нямаше коалиция, имаше братство”: Гатьо разкри какви са били отношенията между мъжете в Игри на волята 

Един от най-колоритните и запаметяващи се участници в Игри на волята 5 напусна предаването и се раздели с фантазията си за огромната победа и премията от 100 000 лв..

Веднага след своето отпадане Пеньо Гатевски - Гатьо гостува в формалния подкаст на Игри на волята -, където открехна вратата към своя персонален живот и показа за всички инциденти, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир. 

Още със стъпването си на Арената Гатьо се причисли към племето на Гладиаторите, където трябваше да потвърди своите лидерски умения. Щастието на командосът от Пловдив не продължи дълго, тъй като след неверен залог в една от кастинг борбите в предаването - той беше покорен и се причисли към тима на Амазонките. 

Пред водещата Ива Иванова той показа: “Почувствах се потиснат, когато ме открадна Виктория ” и добави, че в този миг за него шоуто е завършило.  

В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, само че доста бързо по-късно се трансформира в любим на цяла България. Откъсването му от напълно мъжкото племе на Гладиаторите и присъединението му към Амазонките беше една от най-коментираните тематики при започване на сезона, а до последния ден на неговия престой всички чакаха да облече жълтия екип.

Разочарован той показа: “Амазонките ме излъгаха ” и макар приликата на цветовете с обичания му футболен тим, той изрично съобщи: “Не сложих екипа на Амазонките, тъй като няма нищо общо с този на Ботев! ” .  

В “След Игрите ”, формалният подкаст на Игри на волята, Пеньо Гатевски - Гатьо открехна вратата към своя персонален живот и неговите близки, като показа и за най-големите си страхове:  

“Страх ме е да не се случи нещо с някой мой непосредствен. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е боязън. ” 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР