Един от най-класните волейболисти на Хебър (Пазарджик) и топреализатор на

...
Един от най-класните волейболисти на Хебър (Пазарджик) и топреализатор на
Коментари Харесай

Клубове от Европа се целят в Брадли Гънтър

Един от най-класните волейболисти на Хебър (Пазарджик) и топреализатор на отбора Брадли Гънтър има предложения от други страни за идващия сезон 2020/2021 година, написа BGvolleyball.com .

Европейски клубове ухажвали напористо канадския диагонал след извънредно сполучливия сезон с „ тигрите “. Както е известно, Хебър завоюва Суперкупата и Купата на България, като въвеждането на изключително състояние и насилственото преустановяване на Суперлигата на България попречи на отбора да се бори за шампионската купа и постигането на златен требъл за миналия шампионат.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 0:3 @@@

Брадли Гънтър направи два следващи сезона с отбора от Пазарджик, като в същото време се трансформира освен в главен мотор и точконосец на Хебър, само че и в любим на локалните почитатели. Той стана и първият притежател на зелен картон в България след въвеждането му в родния шампионат за феърплей на състезатели по време на мач.
 Финал за Купата на България: Нефтохимик - Хебър 0:3 @@@

Дали Хебър ще успее да резервира Гънтър за трети следващ сезон, или други европейските клубове ще го привлекат - занапред ще се разбере в идващите дни. Едно е ясно - асът на Хебър е мечтана цел и за други клубове, като изискванията и договарянията ще натежат за неговото бъдеще.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР