Един от най-желаните ергени у нас - актьорът Филип Буков,

...
Един от най-желаните ергени у нас - актьорът Филип Буков,
Коментари Харесай

Филип Буков показа ново гадже

Един от най-желаните ергени у нас - артистът Филип Буков, посрещна Джулая със засукана кокона. Двойката разменяше милувки в хитов клуб в Лозенец.

Момичето не е познато за светските среди, само че е с съвършени ограничения и дълга черна коса. Като облекло бе заложила на прилепнала бяла рокля, а Филип блесна в спортно-елегантен панталон и елек. Влюбените бяха придружавани и от един от най-хубавите родни стилисти Стоян Апостолов - Стоянски.

Първоначално радостната компания похапна в бляскав ресторант, а по-късно се насочиха към паметната дискотека, ситуирана на самия морски бряг. Буков беше избрал маса на терасата на заведението, от която гледката беше повече от сантиментална - море и изгрев.

През цялото време артистът демонстрираше прелестно въодушевление и не спираше да се усмихва. Той беше и извънредно отзивчив с почитателите, които го разпознаха и желаеха фотография с него.

Според осведомени любовта на Филип и чернокосата хубавица датира от началото на годината. написа " Телеграф ". В момента той е един от най-харесваните ергени у нас и въпросът има ли гадже или не е един от най- коментираните измежду дамското съсловие. Самият той пък в никакъв случай не показва любовните си взаимоотношения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР