Един от най-известните специалисти по лицево-челюстна хирургия в страната стана

...
Един от най-известните специалисти по лицево-челюстна хирургия в страната стана
Коментари Харесай

Известен лицево-челюстен хирург стана част от екипа на УМБАЛ Бургас

Един от най-известните експерти по лицево-челюстна хирургия в страната стана част от екипа на УМБАЛ Бургас. Това е доктор Константин Димов, завеждащ Отделението по лицево-челюстна хирургия в УМБАЛСМ " Пирогов ", член на EACMFS- Европейска асоциация на лицево-челюстните хирурзи. До момента в болничното заведение нямаше подобен експерт и идването му тук ще е от забележителна изгода за жителите на Бургас и района.

В УМБАЛ Бургас доктор Константин Димов ще прави прегледи и лекуване на пациенти със болести и контузии в лицево-челюстната област. Той ще преглежда тук по два дни в месеца – всеки втори четвъртък и петък. Първите дни за визитата на доктор Димов в Бургас са 13 и 14 декември. Прегледите ще се правят на 13.12 (четвъртък) от 16 до 19 ч. и на 14.12 (петък) от 8 до 12 ч. в аудиометричния кабинет на УНГ-отделението (7 етаж в Новия корпус на УМБАЛ Бургас).

Прегледите при доктор Димов са платени, на цена 40 лева и се заплащат в касата на болничното заведение. При нужда от лекуване, то може да бъде покрито от НЗОК. Записванията на часове се реализират на тел. 056 894 954

 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР