Един от най-известните испански певци Хулио Иглесиас попадна в неловка

...
Един от най-известните испански певци Хулио Иглесиас попадна в неловка
Коментари Харесай

Ягоди и целина в куфара: Хулио Иглесиас пренасял 42 кг храна от Бахамите към Доминикана

Един от най-известните испански артисти Хулио Иглесиас попадна в неловка обстановка на летището в Доминиканската република, оповестява изданието „ Евро Уикли Нюз “, като прецизира, че той е бил арестуван за малко. Причината – в специфичен тайник в куфара му имало 42 кг храна.

Легендарният артист, който отпразнува 80-ия си рожден ден предишния септември, живее сред Бахамските острови и Доминиканската република.

Испанската звезда има още осем деца от два брака

На 10 януари той решил да лети от островите към Доминикана, само че на летището в Пунта Кана го задържали. Така той още веднъж попадна под светлините на прожекторите след дълго неявяване от светските летописи.

По време на митническа инспекция управляващите разкрили в багажа на артиста ягоди, малини, боровинки, домати, цвекло, целина, спанак и маруля.

" Това е една супер-певица и едно необикновено момиче, доста сензитивно! ", показа артистът

„ Той обича да му носа храна. Понякога придвижвам морски блага от Галисия, тъй като той е галисианец и ги обожава. Също по този начин придвижвам за него шунка “, споделя неговият другар Макоке.

Съобщава се, че случаят е довел до конфискуване на багажа на Иглесиас и той е на ръба да му бъдат повдигнати обвинявания за превозването на такова огромно количество храна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР