Един от най-известните и обичани български кикбоксьори Едуард Алексанян разтърси

...
Един от най-известните и обичани български кикбоксьори Едуард Алексанян разтърси
Коментари Харесай

Бойната звезда Едуард Алексанян предложи брак на любимата си на SENSHI 22

Един от най-известните и обичани български кикбоксьори Едуард Алексанян раздруса арената на интернационалната бойна галавечер SENSHI 22 с ненадейно предложение за брак към обичаната си. Веднага след знаковия си дуел за Европейска купа SENSHI, той падна - само че на колене пред обичаната си Светла.

Непосредствено откакто отбрани купата си и справедливо одобри Европейския пояс, с огромна усмивка и за изненада на всички, той изиска микрофона и предложения обичаната си на сцената, където с треперещи ръце й подаде кутия с хубав годежен пръстен.
 Романтично предложение за брак на SENSHI 22
Романтично предложение за брак на SENSHI 22

Алексанян завоюва мача, а по-късно и момичето

Изненадана, разчувствана и със сълзи в очите дамата на сърцето на Еди сподели огромното " Да " и запечата забележителния момент под светлината и прожекторите на SENSHI пред десетохилядната аудитория и фенове, които гледаха бойната галавечер както на плажа на " Св. Св. Константин и Елена ", по този начин и пред екраните в България и по целия свят.

" Тя знае, че е дамата за мен. Преди 4 години ѝ предложих за пръв път, само че тогава беше по-скоро на игра, въпреки че аз не се майтапих. Затова в този момент желаех да го направя както би трябвало. Исках да направя нещо огромно за нея, а какво по-голямо от това ", сподели Едуард малко след вълнуващото си предложение за брак.

Едуард и бъдещата му жена Светла са дружно от дълги години. Неведнъж в свои изявленията той е заявявал, че тя най-голямата му опора. Сега двамата следва да стягат женитба. Желаем на двамата доста обич, прелестна женитба и още доста щастливи моменти както в персонален проект, по този начин и на кръга на SENSHI.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР