Един от най-известните фенове на Левски - Владислав Карамфилов -

...
Един от най-известните фенове на Левски - Владислав Карамфилов -
Коментари Харесай

Влади Въргала: Левски се справи отлично, съчувствам на Мъри

Един от най-известните почитатели на Левски - Владислав Карамфилов - Въргала - разкри за " Мач Телеграф " възприятията си след отпадането от шампионата за Купата, както и мнението си за представянето на отбора през есента.

" Мисля, че Левски се оправи чудесно, поради събитията. Не знам дали единствено на мен ми се е сторило, само че до дузпата, която отсъдиха за " сините ", множеството противоречиви отсъждания бяха леко наклонени в посока Лудогорец. Това е моето усещане. Ясно е, че аз съм привързан. За мен Левски игра извънредно добре, само че е ясно, че на Станимир Стоилов му би трябвало голаджия. Имахме още веднъж малшанс, само че този мач ме убеди, че Левски е надградил доста.
 Влади Въргала: Съчувствам на Тити, той е добър визионер и неприятен селекционер
Влади Въргала: Съчувствам на Тити, той е добър визионер и неприятен селекционер

" Много ме заболя след мача с Хамрун "

Иначе внезапно си бяхме повярвали. Все още обаче не сме подготвени за маратон. Това, което прави Левски досега, е извънредно достижение. Защото води борби на всички фронтове. Колкото е комплицирана задачата на Мъри на терена, то три пъти по-сложна е тази на Наско. За нас всеки ден е борба за надграждане на всички равнища. Всички тези " сини " сърца, които са по трибуните, ще са там и без Купата. Те отново са от Левски и би трябвало да се играе за името на клуба и за тези хора. Трябва да си играем за достойнството ", съобщи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР