Един от най-известните адвокати в Сърбия - ветеранът Томо Фила,

...
Един от най-известните адвокати в Сърбия - ветеранът Томо Фила,
Коментари Харесай

Адвокатът на Слободан Милошевич: Джокович трябва да обжалва. Все едно е мигрант с гумена лодка


Един от най-известните юристи в Сърбия - ветеранът Томо Фила, посъветва международния номер 1 в тениса Новак Джокович и юристите му да апелират всички решения на съда в Австралия. Преди ден Ноле беше депортиран от страната, откакто тричленна съдийска комисия от Федералния съд в страната не почете жалбата му против анулираната виза.

Фила е безапелационен, че отношението към сърбина не е било обикновено.



" Те го поканиха и имаше виза за влизане в страната. Показаха какви садисти са в тези 11 дни, в които го държаха в хотел, който служи за затвор и с това, че му взеха телефона. Отнасяха се с него, като че ли е мигрант, доплувал до Австралия от Африка с гумена лодка. Съветвам Новак и юристите му да апелират, защото и двете решения не са дефинитивни ", проучва той.

Министърът по миграционните въпроси на Австралия Алекс Хоук анулира визата на Джокович под предтекст, че отношението му към имунизацията подбужда съмнение за такава у жителите на Австралия.



Тома Фила е един от най-емблематичните юристи по време на разпадането на Югославия и в първите години на 21-ви век. Той пази брачната половинка на водача на към този момент несъществуващата страна Йосип Броз Тито - Йованка. Той се грижи и за ползите на президента на Сърбия Слободан Милошевич, който дава отговор пред Международния арбитражен съд за закононарушения в Югославия, както и тези на някогашния началник на Държавна сигурност в Югославия по време на отцепването на Косово - Радомир Маркович.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР