Един от най-големите винени конкурси в света MUNDUS VINI даде

...
Един от най-големите винени конкурси в света MUNDUS VINI даде
Коментари Харесай

Евгени Харамлийски: Щастливи сме, че Домейн Бойар спечели признанието за най-добра българска изба

Един от най-големите винени състезания в света MUNDUS VINI даде за първи път извънредно самопризнание за като я разгласи за “Най-добър производител от България ”. Това е купа, което се дава от елита на международните винени специалисти на един от най-важните и влиятелни състезания за винения свят, като цената ѝ е изключителна.
В предаването   изпълнителният шеф на компанията, Евгени Харамлийски, уточни, че тази година журито на състезанието е било извънредно разнообразно, като са дегустирани над 7500 проби. " Домейн Бойар " имаше щастието да получи това самопризнание. Това за нас значи извънредно доста. Признанието е за целия ни екип ", означи Харамлийски.
 Български виновност жънат феноменални триумфи на международно равнище Български виновност жънат феноменални триумфи на международно равнище
Изключителните виновност на две български мазета донесоха на България 29 медала в 5 от най-престижните винени състезания в света. Големите отлич...
Той сподели, че се е отразила неизбежно на продажбите на вино, само че компанията разполага с доста добре сегментирано портфолио. " Ние продаваме на няколко огромни пазара в Европа и света. Продажбите ни в чужбина компенсираха проблемите в България, тъй че ние продължаваме да набираме скорост. И резултатите го демонстрират - първото тримесечие на 2021 година за нас е много положително ", съобщи изпълнителният шеф на избата.
" За да можем да изнасяме огромни размери виновност в Западна Европа и Северна Америка, е належащо да имаме непрекъснато качество. Това е нещото, което ние вършим. Ние планираме добре по време на гроздобера през септември месец, планираме размерите, които са нужни за обособените пазари - точно по този начин можем да предложим непрекъснато качество на нашите клиенти ", безапелационен бе Евгени Харамлийски.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР