Един от най-големите грехове на човечеството е възможността да се

...
Един от най-големите грехове на човечеството е възможността да се
Коментари Харесай

Вилхелм Райх и оргонният акумулатор за лечение

Един от най-големите грехове на човечеството е опцията да се продават неистини свързани със здравето на индивида. Най-вероятно и сега чуваме историите за вълшебен магнитни матраци, плоча на фараони, която разрешава дългоденствие, а някъде в историята можем да открием даже лекуване с прав ток. Мисията на всеки откривател е да усъвършенства доста живота на близките, да откри лекарство и ваксина за подла болест или да отговори на някои от главните и тежки загадки на природата.

Днес ще ви срещнем с един човек и отговорът на всички проблеми в света, освен това с задоволително добра доктрина и решение на казуса. Запознайте се с мистичния Вилхелм Райх. Австрийският академик имал нов взор над света и когато почнал да потвърждава теорията си, Хитлер пристигнал на власт. Райх бяга в Съединени американски щати и взема решение да продължи заниманията си и в следствие съумява да извоюва още една сериозна купа – за сполучливо раздразнение на две държавни управления. С какво обаче успява да реализира този невиждан триумф.

Преди всичко би трябвало да видим, че неговите учения в Австрия не се разглеждали с положително око, а когато идва в Съединени американски щати и дава теорията си, управляващите съумяват да го осъдят за машинация и го изпращат в пандиза. Статистиката демонстрира, че в такива моменти ставаме очевидци на научна гражданска война или се срещаме с необикновен лъжец. Проблемът при Вилхелм е, че той е малко и от двете. Първо е напълно уверен, че е намерил нов детайл, повода за всички заболявания и най-важното – отговорът за елиминирането им, Въпреки неналичието на каквито и да е доказателства, стартира да работи върху проблем, който до този миг не съществува.

Вилхелм показва теорията си за така наречената оргонна сила, която прониква в нашата галактика. Именно тя може да реши всички познати и непознати проблеми в света. Оргонът не може да бъде набавен непосредствено, по тази причина Вилхелм предлага специален енергиен батерия. Устройството е задоволително огромно и разрешава на притежателя да седне комфортно. Вилхелм предлага акумулаторът да се зарови в земята, с цел да ускори резултата от силата. Стените на уреда би трябвало да бъдат от няколко пласта метал и неметал – да вземем за пример вълна, памук или друга по-лека материя. Вътрешната част също би трябвало да бъде от тип метал.

 Wilhelm_Reich_in_his_mid-twenties

Снимка: By The original uploader was SlimVirgin at English Wikipedia. – Transferred from en.wikipedia to Commons by Patriot8790., Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27491905

След като структурата е съединена, новият притежател би трябвало просто да влезе и да седне на стола. След няколко минути може да изпита по какъв начин тялото му стартира да трепери, кожата се гъделичка и изненадващо се появява едно прелестно стопляне. Сърцето се стабилизира и пулсът може да покаже забележителна естетика – нито прекомерно висок, нито прекомерно невисок, тогава човек би трябвало да стартира да се следи. Изследователят съветва всеки да напусне незабавно акумулатора, когато се почувства дискомфортно, тъй като най-вероятно тялото стартира да прекалява с абсорбацията на оргон. Каква тъкмо е тази сила? Според откривателя ѝ, това е елементът виновен за основаването галактическата материя.

И като всеки популярен изобретател, Вилхелм остава неразбираем и най-после умира уединен в пандиза. Въпреки това и до през днешния ден можем да открием в интернет по какъв начин тъкмо да създадем акумулатора и по какъв начин да го използваме. Впечатляващото в живота му е опцията да издразни самия Хитлер, а това е достижение, което рядко се среща в историята. И всичко стартира през далечната 1897 година с раждането му в Австрия. По това време психоанализата стартира да набира скорост и младежът е притеглен от ученията на Зигмунд Фройд. Нещо повече, самият Фройд е негов преподавател и разрешава по-сериозно разрастване на спектъра на науката. Ако логиката на психиката е едно съществено увлечение, другото е обвързано с ученията на Маркс. Комбинацията от двете го трансформира в доста забавен обществен феномен.

В някои от своите научни писания, Вилхелм ще стачкува против половото подтискане на обществото, което идва в резултат на политическата импотентност на ръководещите. Решението на казуса е освобождението на тази сила и основаването на доста по-висш блян. Твърдението е много смело, изключително откакто разгледаме метода на живот от двете страни на Берлинската стена. Според направено проучване, Източен Берлин бил доста по-сексуално удовлетворен, изключително с фрапантното повишение на раждаемостта. До тук добре, изказванието на Вилхелм съумява да подразни Кремъл, а фашистите дълго го употребяват като необикновен коз в пропагандата.

По всичко проличава, че Райх може да се трансформира в идната идеология на партията, до момента в който той самият не хвърля същия камък и по ръководещите в този миг. За ученият, фашистите също били полово подтиснати. Осъзнавайки, че влиза в пряк спор с двете огромни сили по това време, скандалният теоритик бяга на безвредно място в Скандивания и там, както мнозина чакат, открива оргонната сила. Неговият труд лежи напълно на основата на Фройд за половото либидо. Покрай обясненията и потребността от оргонната сила, Райх прибавя още една безумна история – небето е синьо, тъй като е наситено с положителна оргонна сила.

 Northern Lights

Снимка: By United States Air Force photo by Senior Airman Joshua Strang – This Image was released by the United States Air Force with the ID 050118-F-3488S-003 (next).This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.العربية | বাংলা | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Plattdüütsch | Nederlands | polski | پښتو | português | svenska | Türkçe | українська | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−http://www.af.mil/weekinphotos/wipgallery.asp?week=97&idx=9 (Full Image), Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1234235

Ученият вярвал, че северното зарево също се дължи на оргона. 

Същото важи за океана, който отразявал небесната оргонна светлина, а да не приказваме, че разлагащото се дърво също било синьо. Очевидно можем заключим, че австриецът е просто далтонист или доста вманиачен човек. Новата сила се движела от изток на запад и изпреварвала въртенето на планетата. В идващ теоретичен труд ще видим отричането на клетките и замяната им в човешката конструкция с биони, който той към този момент съумял да следи. Бионите представлявали мембрана, заобиколена от течност, която пулсира напълно от оргонна сила. Практически целият свят правил един необикновен танц на живота и оттова произлиза и по този начин наречения темп на любовта, в това число и пулсиращата формула на оргазма. Бионите също се възпроизвеждали посредством диление на клетките.

Очаквано за всички, Европа най-сетне вдигнала ръце от този оракул и решила да сложи черен щемпел на провежданите опити.  През 1939 година идва и идващото гениално решение – миграция в Съединени американски щати и започване на чисто. Все отново приказваме за страната на смелите и свободните – място за стартирането на новата просвета. Именно в Лонг Айлънд се ражда и толкоз мистичния оргонен батерия. Неговите сътрудници – тъкмо по този начин, повтарянето на една неистина може да я трансформира в истина – настояват, че това е най-великото изобретение в медицината, което някой може да сътвори в изобщо.

За тежко болните пациенти, Вилхелм даже предложил специфична версия, която можела да покрива леглото на пациента и представлявала нещо сходно на палатка с всички нужни пластове, които също се поставяли и под матрака. Добрата реклама можела да оправдае всеки вложен $. При извършени опити с пациенти, страдащи от тежки изгаряния, акумулаторът облекчил доста болката и не разрешил да се появят известните мехури с кръв, прочее даже се следило разпределяне на кожата, което асъдействало по-бързото облекчение и укрепване. Това обаче не е единствената функционалност, можем да видим, че в описанието се приказва за лечение на тежки заболявания, артрит, и даже рак в ранния етап.

Дълго време никой в Съединени американски щати не обръща внимание на лудия академик и той самият продължава своята работа и печели обилни суми от продажбата на барака с няколко разнообразни пласта материал в стените. Търговията процъвтява повече от 11 години инкасирайки серозни облаги по сметката на откривателя. Все отново е належащо на Съединени американски щати да разбере, че Бърни Мадоф основава една от най-великите пирамиди в историята на страната, само че дълго време се показва за изключително добър и сполучлив предприемач, а какво да приказваме за човек, който търгува с вяра. Да се върнем на Вилхелм, откакто 10 години умерено проповядва, че цялата идея за вселената е неверна,идва време за по-сериозни инспекции от страна на управляващите.

 Associate_Warden's_Record_Card_for_Wilhelm_Reich

Снимка: By Prison employee – Svoboda, Antonin (2009). Wer Hat Angst vor Wilhelm Reich? ( "Who's Afraid of Wilhelm Reich? ") (1:34 hr), documentary, Austrian TV., Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=21816173

Години по-късно Джеймс ДеМео – създателят на Оргонната Биофизична Изследователска лаборатория ще показа, че Райх е съумял да притегли отрицателните рецензии към себе си и най-много тази на здравното общество, което съзнателно желало да провали неговата работа. И до през днешния ден ДеМео счита, че това е била кординирана и злокобна акция, която се опитвала да дискридитира научните доказателства, употребявайки най-вече клюки и злословия.  Всички ескперименти се не разрешават, както и проповядването на това изобретение, а в следствие се стига и до възбрана за разпространяване и приложимост на прословутия апарат.

Представители на федерлната комисия се появили в лабораторията на Райх и с брадви почнали да насичат всички кутии. До този миг няма информация дали при унищожаването на акумулаторите се е вдигнал тайнствен наследник прахуляк. След това била изгорена всичката му литература, както и записките. Поради обстоятелството, че себестойността на един подобен апарат е извънредно ниска, ученият траял да работи умерено, изключително откакто акумулаторът можел да се построи с една бърза разходка до всяка железария. Предупреждението не помогнало и управляващите решили дефинитивно да сложат завършек на оргонната доктрина като бързо издействали дълготрайно посещаване на пандиза. През 1957 година основателят на оргонната доктрина умира. Това обаче не кара хората да се откажат и да спрат да имат вяра.

Неговият труд продължава да живее, изключително откакто ДеМео споделя инструкциите за основаването на енергиен батерия с три пласта. Откриват се и задоволително известни персони, които на драго сърце употребяват акумулатора и описват за него по време на огромната акция. Американският публицист Уилям Бъроуз се кълнял, че всякога изпитвал разнообразни чувства в тази машина, само че дано не забравяме, че това е индивидът, който слага чаша джин на главата на брачната половинка си и по-късно я прострелва в челото – стрелбата не вървяла толкоз добре, колкото писането. За мнозина акцията на управляващите е била извънредно жестока, изключително към академик, който се опитвал да промени света. Години по-късно последвал и отговор: никой не се тормозил от неговите безумни теории, само че когато една кутия се предлага като врач на рака, тогава е повече от предстоящо да се задейства избраният регулатор.

Можем да имаме вяра, че точно Вилхелм Райх е и един от основоположниците на хомеопатията, впечатляващият модел на работа продължава да се употребява и до през днешния ден. Първо виждаме основаването на мистична и съвсем неуместна доктрина, по-късно прибавяме апарат за приложимост и най-после намираме задоволително позитиви, с цел да го продаваме. Не би трябвало обаче да забравяме, че някои хора съумяват да извлекат доста съществени изгоди от изобретението на австриеца. Властите забелязали, че това устройство било закупено от колежански професор. При питане за какво му е належащо, той отвърнал, че е осведомен с правилото на работа, само че забелязал, че когато жена му го употребява, получавал няколко часа покой и тишина вкъщи си, та и затова споделял какъв брой неповторим е този апарат. Очевидно не всички губят от тази концепция.

Заглавна фотография: By The U.S. Food and Drug Administration – Healing Devices (FDA 138), Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=33628062

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР