Един от най-големите боксови промоутъри в света Еди Хърн заяви,

...
Един от най-големите боксови промоутъри в света Еди Хърн заяви,
Коментари Харесай

Еди Хърн: Който загуби в мача между Пулев и Чисора, ще трябва да се пенсионира

Един от най-големите боксови промоутъри в света Еди Хърн съобщи, че дуелът сред Кубрат Пулев и Дерек Чисора на 9 юли в Лондон ще бъде с изключително значение, защото може да е финален за един от двамата боксьори. Кобрата победи опитния британец преди шест години, а в този момент двамата още веднъж се срещат, този път в зала О2 в английската столица.

41-годишният Пулев има единствено един мач след загубата си от Антъни Джошуа в мач за международната купа - победа над Джери Форест през май, до момента в който 38-годишният Чисора е в серия от три следващи загуби и общо седем провали в последните си 14 мача. "Чисора би трябвало да завоюва този мач, тъй като не може да продължава да губи, макар че играе на високо равнище. Ако загуби и този мач, допускам, че ще би трябвало да спре с бокса. Същото се отнася и за Пулев ", разяснява Хърн, който е управител на Чисора.

"Не мислехме, че Пулев ще се съгласи на този мач, само че той одобри и всичко стана доста бързо. За Чисора това е по-голям мач, в сравнение с против Ковнацки, Пулев е и с по-висок ранкинг. Бях прелестно сюрпризиран, че стигнахме до сделка ", добави Хърн, който разкри, че чака друг мач от оня през 2016, който бе в по-бавно движение и с тактическо надхитряне. "Дерек към този момент не се бие по този начин, и двамата не могат да си го разрешат. Дерек наподобява доста добре в спарингите, само че не знам кой е любимец. Мисля, че той можеше да завоюва първия мач, само че оттогава мина доста време. Дерек е по-добър боксьор в този момент, само че не знам дали Пулев е по-лош. Все отново той има единствено две загуби и завоюва с лекост мачовете си в Америка ", сподели още шефът на Мачрум Боксинг.

Мачът сред Кубрат Пулев и Дерек Чисора ще се състои на 9 юли в зала О2 в Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР