Един от най-емблематичните моменти в историята на футбола. На 19

...
Един от най-емблематичните моменти в историята на футбола. На 19
Коментари Харесай

Годишнина: Великият момент - "Бернабеу" ръкопляска на крак на Роналдиньо

Един от най-емблематичните моменти в историята на футбола. На 19 ноември 2005 година в събота вечер в Мадрид играят и Барселона. А домът на " кралския клуб " - " Сантяго Бернабеу ", избухна в бурни аплодисменти за един състезател от кръвния зложелател.
Тогава един от най-легендарните вратари за всички времена Икер Касияс е разрушен от съперника и най-много от гениалния бразилец Роналдиньо, който изиграва един от най-силните си дуели при класическата победа с 3:0 за каталунците.
Тогава хиляди почитатели на Реал ръкопляскат на невероятното показване на Роналдиньо, който просто нямаше еднакъв през тази нощ. Това остана и в историята, а през днешния ден (19.11.2021 година) се навършват тъкмо 16 години от този миг.
Тогава 25-годишният състезател осъществя два невероятни самостоятелни гола, а всичко стартира 60 минути след началото на срещата, когато Роналдиньо се оправи около двама и с лекост стреля около Касияс.
Играчите на мадридчани изглеждаха безпомощни, даже изплашени, пробвайки се да познаят идващия ход на Роналдиньо. Бразилецът още веднъж се оправи с двама съперници и по сходство на предходното си попадение се разписа още веднъж, този път за 3:0.
Именно тогава, иконично, почитателите на съперника започнаха да ръкопляскат. А представяте ли си да бе станал ментор и да съобщи част от магията си на други? Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР