Един от най-ексцентричните футболни босове не само на Балканите, но

...
Един от най-ексцентричните футболни босове не само на Балканите, но
Коментари Харесай

Сексистски скандал в Румъния: Бекали призова да се изгонят жените от мъжкия футбол

Един от най-ексцентричните футболни босове освен на Балканите, само че и в цяла Европа - Джиджи Бекали, се забърка в следващия си огромен скандал.

Бекали, който е притежател на елитния клуб ФКСБ и е един от главните виновници за разцеплението на румънския гранд, довело до паралелното битие на два отбора, имащи се за Стяуа, в този момент се замеси в сексистки скандал.

Той изля гнева си върху съдийката Кристина Трандафир, която бе отговорник за системата ВАР по време на мача сред ФКСБ и Ботошани, който водачът в елита на северната ни съседка завоюва с 3:2.

Макар тимът на Бекали да победи, той трябваше да приключи срещата с двама души по-малко.

Двама играчи бяха изгонени след намесата на ВАР, а също така и гол на съперника бе зачетен с помощта на намесата на Трандафир.

Бесен след мача, Бекали прикани да бъде неразрешено на дами да се месят в мъжкия футбол.

Той стигна и по-далеч, намеквайки, че не може да чакаме демонстрация на мисъл от съдийката, тъй като е жена.



" Харесвам основния рефер. По лицето му се вижда, че е добър човек, може би ще стане огромен рефер, само че положителните мъже ги тъпчат.

Той не направи неточност, или най-малко не направи сериозна такава, само че нали знаете, имаше странични фактори в намесите му.

Всичко се разпада, когато жена има значима роля в мъжки мач. Оставете женския футбол на дамите и мъжкия - на мъжете. Ако имаше мозък... само че нали знаете, тя е жена, няма какво друго да чакаме от нея.

Всичко вървеше добре, до момента в който една жена не се намеси в мача ", изстреля гневният Бекали след мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР