Един от най-доверените хора на Румен Радев – бизнесменът Васил

...
Един от най-доверените хора на Румен Радев – бизнесменът Васил
Коментари Харесай

Киро е неутешим! Съветник на Радев пусна социология за предстоящите избори: 27% за ГЕРБ, 6% за ПП

Един от най-доверените хора на Румен Радев – предприемачът Васил Велев, разгласява любопитна социология за идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври. Според него ГЕРБ ще завоюва безапелационно, като ще вземе 27% от гласовете на гласоподавателите. Социологията на Василев демонстрира, че втора мощ ще е „ Възраждане “ със 17%, трета – Българска социалистическа партия с 14%. Четвъртото място ще е за Движение за права и свободи с 11%, а „ Продължаваме промяната “ ще е едвам пета политическа мощ със скромните 6%. Според Васил Василев в Народното събрание влизат още Има Такъв Народ с 5% и Демократична България с 4%.

Васил Василев е татко на някогашния консултант на Радев – Слави Василев и беше част от Инициативния комитет, издигнал го за президент.

Очевидно е, че офанзивата на Радевите адепти е против довчерашните му протежета от Харвард, които крепко се издъниха по време на късото си, само че пагубно ръководство. Нищо чудно въпросната статистика да придобие още по-любопитни измерения с наближаването на идните избори на 2 октомври.

„ Ето и социологията на Румен Радев. ГЕРБ и всички останали. А с още две партии – ГЕРБ ще си имат над 140 мандата от раз. Това разяснява на страницата си във Facebook Николай Бареков и препубликува поста на Васил Василев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР