Един от най-добрите футболисти в Ботев Пловдив през този сезон

...
Един от най-добрите футболисти в Ботев Пловдив през този сезон
Коментари Харесай

Маркиньос бяга от Ботев в Атлетико Минейро

Един от най-хубавите футболисти в Ботев Пловдив през този сезон - Маркиньос, до дни се чака да си тръгне от Коматево и да се завърне в Атлетико Минейро, оповестява „ Torcedores “. Кариоката дойде при „ канарчетата “ през зимата, като договорът чартърен бе до 30 юни 2022 година. По всичко наподобява, че грандът от страната на кафето ще приключи този договор и ще си върне прибързано играча.

„ Маркиньос бе изпратен в европейския клуб до юни 2022 година, все пак се чака през идващите дни да се прибере в Бело Оризонте “, твърди бразилското издание. „ Torcedores “ прибавя още, че Атлетико Минейро има по-добри предложения за Маркиньос и по тази причина е взето решение той да се прибере прибързано в своята татковина.

От съветският ФК Краснодар пък потвърдиха привличането на нигерийския млад гений Олакунле Олусегун, който ще играе като преотстъпен от Ботев Пловдив до края на календарната година. От клуба прецизираха, че Олусегун ще играе за техния втори тим в националната лига на Русия. Олусегун Олакунле, от своя страна, разкри, че чака да му бъде издадена виза, с цел да може да се причисли към Ботев Пловдив, като това би трябвало да стане до края на 2021 година. 19-годишният футболист дойде при „ канарчетата “ от датския Фремад Амагер, като трансферната сума по договорката не е разкрита.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР