Един от най-добрите FPV дронове с професионално качествоXiaomi Mi Drone

...
Един от най-добрите FPV дронове с професионално качествоXiaomi Mi Drone
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Drone 4K – заснема фино всеки детайл

Един от най-хубавите FPV дронове с професионално качество

Xiaomi Mi Drone може да се управлява от разстояние до 3000 метра и лети на височина до 800 метра

На пазара има доста оферти за потребителски дронове – огромни и дребни, бързи и мудни, тежки и леки, с камери и голям брой мотори, със и без светлини и така нататък Изборът е голям и продължава да се уголемява.

Представяме ви през днешния ден един от най-хубавите, съгласно експертните оценки, дронове в ценовата категория под 500 $ – това е моделът Xiaomi Mi Drone 4 K , който може да се назова още квадрокоптер, защото има четири витла. Устройството се предлага в световния онлайн магазин Tomtop на цена от EUR 357,11 .

4K UHD камерата на Xiaomi Mi Drone употребява първокласен датчик Sony 12,5MP

Дистанционно следената камера на този FPV (first person view) дрон употребява датчик Sony 12,5MP и може да записва видео фрагменти с резолюция 4K, като съумява да снима всеки тънък подробност от пейзажа долу на земята. Използвайки отдалечен контролер с огромен обсег, можете да „ летите “ с дрона далеко и да разгледате места, които в никакъв случай преди този момент не сте изследвали.

4K UHD камерата на Xiaomi Mi Drone 4 K има 94-градусов широкоъгълен обектив и е инсталирана на 3-осов стабилизиращ гимбал (до 2000 трептения в секунда). Заснеманото изображение от височина до 800 метра се предава безжично към екрана на потребителя – през Wi-Fi на периодичност 2,4GHz – и на разстояние в зоната на надзор до 3000 метра. Дронът може да лети до 27 минути с едно зареждане на батерията, която има потенциал 5199 мАч.

Xiaomi Mi Drone може да работи при разнообразни естествени условия – както на студено, по този начин и в пустинята

Моделът поддържа GPS и Glonass навигация за тъкмо позициониране навън, като автоматизирано се извисява и кръжи на ръба на зоните, където няма опция за полети. Оптична система оказва помощ на дрона да се движи безконфликтно и в закрити пространства. Предвидени са голям брой потребни варианти – за автопилот, автоматизирано политане и кацане, обмисляне на маршрута, включително с допиране на картата, кръжене към обект на земята и други

Xiaomi Mi Drone 4 K е планиран за елементарно носене на всички места. Предпазителите на перките, както и стабилизиращият гимбал могат да се смъкват, тъй че да поставите дрона елементарно в раницата си. Общото тегло на квадрокоптера е 149 грама, с помощта на леките въглеродни и поликарбонатни материали, от които е изработен.

Комплектът на Xiaomi Mi Drone включва всичко належащо за пълноценно потребление на дрона

Разбира се, би трябвало да бъдете деликатни с сходно устройство – не би трябвало да го употребявате тук-там, където това може да съставлява заплаха за хората и оборудванията – да вземем за пример покрай летища, в гъсто обитаеми региони, на събития или по автомагистралите. „ Летете “ единствено там, където няма евентуална заплаха – за хората, най-много.

Квадрокоптерът Xiaomi Mi Drone 4 K е наличен за покупки на цена от EUR 357,11 в световния онлайн магазин Tomtop. Устройството се доставя в комплект с контролер за ръководство, батерия, двойка витла, зарядно, гимбал с камера, USB кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР