Един от най-добрите български професионални боксьори Здравко Попов разкри за

...
Един от най-добрите български професионални боксьори Здравко Попов разкри за
Коментари Харесай

Боксьорът Здравко Попов с ужасяващи разкрития за своето детство -

Един от най-хубавите български професионални боксьори Здравко Попов разкри за пръв път ужасяващи детайлности за своето детство в изявление за youtube канала Спортната джунгла.

Талантът от Велико Търново, която няма загуба при експертите и е нееднократен първенец на България показа по какъв начин е тръгнал по неприятния път.

„ Правехме всевъзможни простотии. Израснах в неприятна среда. Биехме се, крадяхме от терасите и магазините маратонки. Беше ме позор като по-малък от тези действия. Бях много проблематично дете - описа Здравко Попов. – Наложи се да ме реалокират в нещо като поправителен дом от 6 до 12 клас. Изключиха ме от учебно заведение. Беше доста тежък интервал. Откъснат от семейство и другари. “

Какви други бели е правел Здравко Попов? Как боксът му оказва помощ да излезе от неприятната среда? Защо неговата майка го гони от у дома? Как контузи ръката си, поради която не се би 31 месеца? Какви са неговите упования за огромното завръщане на Макс Файт 50? С какви упоритости възобновява своята професионална кариера? Вижте в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР