Един от най-дейните общински съветници не скри задоволството си, че

...
Един от най-дейните общински съветници не скри задоволството си, че
Коментари Харесай

Живко Табаков: Нужен е маркетингов отдел, който да работи по дългосрочната визия и презентиране на туризма в Бургас


Един от най-дейните общински съветници не скри задоволството си, че през 2018-а са заделени рекордно доста средства за развиването на туризма в Бургас. По отношение на рекламирането на община Бургас като целогодишна туристическа дестинация обаче Табаков намира пропуски, като обмисля съществено разновидността да внесе предложение да бъде повишен щатът на Оперативна програма "Туризъм ", както и при нужда да се сътвори маркетингов отдел, който да работи по дълготрайната визия и представяне на туристическия артикул на община Бургас. Общинският консултант регистрира като доста позитивна наклонност въвеждането на евтини полети от Бургас до няколко европейски дестинации, както и идното осъществяване на парк "Европа " в морския град. Табаков има своята заслуга за всичко това.

Пред камерата на Burgas24.bg Табаков показа, че Бургас би трябвало да насочи взор към конгресния туризъм. Предпоставка това да се случи е бъдещото разкриване на многофункционалната зала Арена Бургас. Градът би могъл да развива СПА и рекреационния туризъм. Като добра опция за това е популяризирането на Бургаските солници. Друга добра концепция, която би дала подтик градът да стане по-предпочитана туристическа дестинация, е още основаването на улица на занаятите.

Каква е визията на Живко Табаков за разпространение на туризма в Бургас, както и анализът му по отношение на дефицита на леглова база в града, вижте в нашето видео !

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР