Един от най-дългоочакваните мачове в бокса - третата среща между

...
Един от най-дългоочакваните мачове в бокса - третата среща между
Коментари Харесай

Фюри - Уайлдър се отлага. Тайсън и още 10 от щаба му са с коронавирус

Един от най-дългоочакваните мачове в бокса - третата среща сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, ще бъде отсрочена. Причината е ковид.

Според, самият собственик на купата на Световния боксов съвет Тайсън Фюри е дал позитивен тест за COVID-19. А с него още 10 индивида от щаба му!

Снимка: Reuters

Така най-вероятно плануваният за 24 юли мач няма да се състои. Предполага се, че първата допустима дата за срещата е при започване на октомври и тя ще се организира на към този момент одобреното място - Лос Анджелис.

Самият Фюри е имал сложена една доза от ваксина срещу ковид преди да замине за Съединени американски щати.

Мачът трябваше да е трети сред двамата боксьори. През декември 2018 година срещата им приключи със противоречиво тъждество, като почитатели и експерти обявиха, че британецът е бил ощетен. Фюри и Уайлдър се качиха на кръга и през февруари 2020 година тогава Тайсън победи, откакто мачът беше преустановен поради механически нокаут в седмия рунд и си обезпечи пояса.

Снимка: Instagram

Уайлдър се възползва от клаузата за трета среща, като по този метод обърка проектите на Фюри и първенеца в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO), Международната боксова федерация (IBF) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа. Такъв мач ще дефинира абсолютния първенец в бокса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР