Един от най-атрактивните участници в новия сезон на „ВИП Брадър”

...
Един от най-атрактивните участници в новия сезон на „ВИП Брадър”
Коментари Харесай

Петканов въртял по няколко жени на ден

Един от най-атрактивните участници в новия сезон на „ ВИП Брадър” Даниел Петканов по никакъв начин не си поплюва с дамите. Репортерът на Милен Цветков си е направил много обстоен лист с бройките, които е натрупал в леглото и може да изчерви съвсем всеки български мъж. Самият той обаче не се гордее изключително от това свое достижение, тъй като безразборният секс не го направил благополучен, написа HotArena.

„ Наистина съм имал много девойки, колкото и комплексарски да звучи. Трупах бройки до октомври 2012 година Случваше се даже да дремя с по две девойки дневно. Гонех броя, мъчно повтарях. След това прочетох една книга, която изцяло промени метода ми на мислене. Преди да се състезавам за бройки, за мен беше значимо удоволствието от секса. След това обаче то се загуби, за сметка на резултата, който гонех”, признава си почтено репортерът.

Самият той отхвърля да каже какъв брой тъкмо дами да минали през спалнята му, с цел да не наподобява, че се хвали с това. На въпрос дали са 300, с усмивка отвръща, че са „ малко повечко, само че нямат 500”. Съзнавал, че в този момент, когато лимитирал партньорките си до няколко, му било надалеч по-приятно да поддържа връзка с тях. Не желал да се разпилява в непрекъснато преследване на плачка, а да се наслаждения на девойки, които доста харесва, пък въпреки не и за сериозна връзка, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР