Един от на-опасните кради страната Иван Турчина е задържан от

...
Един от на-опасните кради страната Иван Турчина е задържан от
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Нови подробности за ареста на един от най-опасните бандити в страната!

Един от на-опасните кради страната Иван Турчина е арестуван от чиновници на Седмо районно ръководство, научи БЛИЦ. Както медията ни първа заяви апашът е арестуван наоколо до столичната " Окръжна болница ".

Турчина е бил арестуван в опит да открадне 3 хиляди евро от каса на компания за полуоски, научи извънредно БЛИЦ.

Най-скандалното в тази ситуация е, че закононарушението се случва единствено 10 дни откакто Иван беше насърчен от Окръжен съд в София и мярката му за неотклонение беше понижена от " домакински арест " в " парична гаранция ".

Медията ни научи още, че Турчина е имал съизвършител, само че към този момент не е ясно кой е той. Бандитът сега е арестуван за 72 часа в ареста, а аверът му е с мярка за неотклонение " подписка ".

Турчина е доста прочут крадец и е част от бандата на ладислав Г. – Ади, Павел Пачата и Пирона.

Бандата им е от най-тежкия крими контингент и е взела участие в десетки кражби в последните години. Припомняме, че те бяха задържани през февруари, откакто направиха три следващи обира за хиляди левове.

После обирджиите бяха пуснати на независимост, откакто бяха арестувани за обири в София, само че минути по-късно бяха отново окошарени за грабеж на каса в Елин Пелин станал на 18 януари. Тогава бандата е отмъкнала към 10 000 лв..

Автоджамбазинът се е опитал да ограби каса в столичен сервиз. Крадецът евентуално е желал да открадне оборота на автосервиза.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР