Един от лидерите на италианските антиваксъри Луиджи Марили почина на

...
Един от лидерите на италианските антиваксъри Луиджи Марили почина на
Коментари Харесай

COVID-19 уби лидер на антиваксърите в Италия

Един от водачите на италианските антиваксъри Луиджи Марили умря на 64-годишна възраст от COVID-19 в болница в Перуджа, оповестиха локалните медии.

Новина за гибелта му беше публикувана във Фейсбук от общественото придвижване „ Да освободим Италия “, което сплотява доста съперници на имунизацията.

Според " Corriere della Sera " един от околните другари на антиваксъра, предприемачът Марино Рекиути, в чиято компания е работил Марили, непосредствено е написал в обществената мрежа, че той е умрял от COVID-19.

„ Почина същинският ми другар, който познавам повече от 15 години, който работеше с мен и който можеше да бъде избавен, в случай че не следваше вашата идеология, вместо да се вслушва в препоръките на фамилията си и приятелите. Всички би трябвало да се срамувате даже да произнасяте името му ", написал Рекути в коментар, който след това е заличен.
свързани новини2843на 15.11.2021
Историята беше отразена от доста италиански медии, което провокира остра реакция от придвижването „ Да освободим Италия “. То разгласява особено известие на уеб страницата си, в което приканва пресата да спре „ медийното разграбване “ към гибелта на Марили и заплаши с правосъден иск.

В същото време в известието се акцентира, че „ имунизираните и неимунизираните са инфектирани и боледуват по един и същи метод “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР