Един от лидерите на Балкан - Павлин Иванов, сподели мнението

...
Един от лидерите на Балкан - Павлин Иванов, сподели мнението
Коментари Харесай

Павлин Иванов пред Sportal.bg: Ако искаме да победим Черноморец, трябва да сме максимално концентрирани

Един от водачите на Балкан - Павлин Иванов, показа мнението си пред Sportal.bg преди началото на финалната серия за купата в НБЛ против Черноморец. Националът чака друга серия спрямо тази против ЦСКА на полуфиналите и съобщи, че първенците би трябвало да са съсредоточени и да спрат едно от най-силните оръжия на “акулите ” - битката в нахлуване, с цел да имат шансове да ги победят.

“След първия мач с ЦСКА направихме разбор и си видяхме грешките в нахлуване и в отбрана. Процентът от тройката в мач №1 ни беше невисок, тъй като не играхме мъдро в нахлуване. След него обаче започнахме да  сътворяваме по-добри обстановки и по тази причина ни се повиши и процентът от далечно разстояние ", сподели стрелецът по отношение на триумфа с 3-1 победи над " армейците ".
 Балкан умъртви шампионските очаквания на ЦСКА и още веднъж доближи до финала в НБЛ Балкан умъртви шампионските очаквания на ЦСКА и още веднъж доближи до финала в НБЛ
Мач №1 от серията за златото сред Балкан и Черноморец стартира на следващия ден от 19:00 часа в зала " Арена Ботевград ". Ботевградчани ще имат опция да дублират триумфа си, откакто и през предишния сезон заслужиха златните медали. За да го създадат обаче, те ще би трябвало да победят един от най-стабилните тимове от началото на календарната година в лицето на Черноморец, който в профил поредно Спартак Плевен и Черноморец по пътя към финала.

" Мачовете против Черноморец ще са разнообразни. След Нова година в действителност наподобяват сносно. Очаква ни много тежка серия. Черноморец е много нападателен тим в двете етапи на играта би трябвало да сме оптимално съсредоточени, в случай че желаеме да имаме шансове да ги победим. Не знам какъв е ключът към триумфа, само че като за начало би трябвало да се опитаме да им спрем битката в нахлуване, тъй като там са най-силни ”, съобщи Павлин Иванов.

Снимка: Балкан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР