Един от легендарните футболисти на България Йордан Лечков беше 18

...
Един от легендарните футболисти на България Йордан Лечков беше 18
Коментари Харесай

Йордан Лечков след 18 години в Изпълкома на БФС: Ще продължа да казвам това, което виждам и в бъдеще

Един от именитите футболисти на България Йордан Лечков беше 18 години компактно до Борислав Михайлов, който беше президент на БФС. Лечков беше първи вицепрезидент, втори вицепрезидент, отговорник за националните тимове, а също по този начин и просто член на изпълкома. 

Днес той също напуща управата на българския футбол, а след края на 11-ия Конгрес на БФС приказва пред медиите. Лечков одобри умерено избора на Георги Иванов за правоприемник на Михайлов, откакто досегашният механически шеф победи на първи тур с 235 гласа. Втори остана Димитър Бербатов със 181, предава Българска телеграфна агенция. 

" Мисля, че задоволително транспарантно минаха нещата, в случай че имате вярната информация. От моя позиция всичко е наред. Изборът на Георги Иванов? Тези хора избират и би трябвало да се почете техният избор. Значи е верен изборът. Въпросните хора имат законното право да избират и нека да не бъдат разочаровани. Убеден съм, че ще бъде смяна, а не замяна. Сега до каква степен ние като ентусиасти и вие, медиите, като хора отразяващи събитията – дай Боже да има резултати. Ако националният тим има малко по-добри резултати, всички ще бъдем удовлетворени ", бяха първите думи на Лечков. 

Лечков беше запитан дали зад Георги Иванов не наднича сянката на Борислав Михайлов, на Емил Костадинов и неговата. И какво би трябвало да направи Иванов, с цел да се еманципира. " Ама той към този момент е еманципиран в последна сметка. Човекът си направи акция, тя беше и пред всички вас показана. Бяхте осведомени в точния момент къде върви, с кого се среща. Досега работи в БФС, това не е било загадка. И другите претенденти имаха опция да се срещат с хората. В последна сметка делегатите си направиха своя избор ".

" Негативът го обраха футболните хора Борислав Михайлов, Емил Костадинов и Йордан Лечков. Сега идва ред на младите, по тази причина им поисквам триумф ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР