Един от големите таланти на България във волейбола Александър Николов

...
Един от големите таланти на България във волейбола Александър Николов
Коментари Харесай

Алекс Николов пред БНТ: За мен волейболът е начин на живот

Един от огромните гении на България във волейбола Александър Николов признава, че за него спортът, който практикува е метод на живот.

19-годишният играч е основния воин в идния филм " Волейболно ДНК ", който е част от поредицата на Българска национална телевизия " Спортните гении на България ".

В лентата Николов споделя още, че фактът, че огромна част от неговото семейство е обвързвано с волейбола е главната причина за това той и по-малкият му брат Симеон да израснат, да изградят дисциплинираност и да се научат да бъдат експерти.

" За мен волейболът е метод на живот, колкото и клиширано да прозвучи. Не мога да си показва моя живот без волейбол. Може би, в случай че включа 90% от роднините ми, те също са свързани с волейбола. Това неизбежно оказва помощ на мен и на брат ми да израстваме, да се учим на този спорт. Помага и още от дребен да си изградиш дисциплинираност, привички и да бъдеш експерт ", споделя Алекс Николов.

" Волейболът е моя живот. Чрез него се срещнах с Мая, с която сме към този момент 30 години. Благодарение на него имам и това волейболно семейство ", признава неговият прославен татко и дълготраен волейболен национал на България Владимир Николов.

Кратък фрагмент от кино лентата " Волейболно ДНК " гледайте във видеото, а в сряда (29 ноември) не пропускайте премиерата на лентата от 20:00 часа по Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР