Един от големите фаворити - Стефанос Циципас, и Даниил Медведев

...
Един от големите фаворити - Стефанос Циципас, и Даниил Медведев
Коментари Харесай

Циципас и Медведев стегнаха куфарите на Ролан Гарос

Един от огромните любимци - Стефанос Циципас, и Даниил Медведев отпаднаха още на осминафиналите на Откритото състезание на Франция по тенис.

Гъркът бе финалист през предходната година и поведе с 2:0 на Новак Джокович, само че отстъпи. Шансовете му и тази година се котираха високо, още повече поради обстоятелството, че съвсем всички останали мощни играчи на клей отидоха в другата част на схемата.

Циципас изненадващо отстъпи пред младежа Холгер Руне (Дания) - 5:7, 6:3, 3:6, 4:6. В два от мачовете си дотук Циципас мина по ръба и оцеля, само че не и този път, по този начин стегна куфарите рано.

19-годишният Руне, който за пръв взе участие в главната скица на турнирa в Париж, сподели игра на извънредно високо равнище. На четвъртфинал той ще срещне различен скандинавец - Каспер Рууд. Поставеният под номер 8 в схемата норвежец се оправи с поляка Хуберт Хуркач - с 6:2, 6:3, 3:6, 6:3.

Андрей Рубльов също се класира за четвъртфинал, откакто противникът му Яник Синер от Италия се отхвърли поради травма на лявото коляно.

Руснакът, който се състезава под безпристрастен байрак, водеше с 1:6, 6:4, 2:0, когато италианецът се отдръпна поради обадила се остаряла контузия. Рубльов няма да спори със своя съотечественик и другар Даниил Медведев, който бе разрушен от Марин Чилич - 2:6, 3:6, 2:6.

Тази вечер са четвъртфиналите от другата част на схемата - Карлос Алкарас - Александър Зверев и класиката Новак Джокович - Рафаел Надал.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР