Един от футболистите на столичния Левски от близкото минало, останал

...
Един от футболистите на столичния Левски от близкото минало, останал
Коментари Харесай

Предраг Пажин: На Левски му трябва Мъри Стоилов, Топчо и Саво не бяха готови

Един от футболистите на столичния Левски от близкото минало, останал вечно в сърцата на " сините " почитатели - Предраг Пажин, приказва за подкаста " Неформално с Георги Петков ".

Бившият български национал показа, че следи процесите в софийския гранд, като сподели кой съгласно него би трябвало да бъде треньор на отбора.

" На Левски му би трябвало потвърдено име. Не споделям нищо неприятно за Костов или за Топчо. С Елин сме играли дружно и нямам нищо срещу, само че е истина, че той не беше подготвен да поеме подобен клуб. Видях, че за известно време се спекулираше и с името на Саво Милошевич. Същата е обстановката и в неговия случай - няма задоволително опит, с цел да е отпред на Левски.

На тима му е нужен потвърден експерт, какъвто е Мъри Стоилов. С него сме били в една стая. Виждал съм с очите си лидерските му качества. Той още тогава се готвеше за кариера на треньор. Опитваше се да си " вземе " по нещо от всеки - и от Люпко, и по-късно от Херо и останалите, които минаваха през поста. Изгради си личен жанр. Не са доста като него треньорите в страната. Сред мощните имена в тази тенденция ще загатна единствено две - на Илиан Илиев, както и на Ивайло Петев ", сподели Пажин.

" Трябва по-често да се дава късмет за изява на по-младите в Левски. Петков и Галчев могат да се трансфорат във значими фигури, само че не и като стоят на пейката или пък с влизане за по две-три минути. Това е обидно ", добави Пажо.

" През онази запаметяваща се 2004-а година, Пламен Марков беше безапелационен и почтен с мен, че ми дава финален късмет. Разполагахме с доста мощен тим и имахме своите моменти на Европейското състезание. Да играеш против Ибрахимович е полуда. И аз трябваше да го вардя, когато беше доста млад и в силата си ", спомни си бранителят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР