Един от фаворитите за трофея в Лига Европа - Манчестър

...
Един от фаворитите за трофея в Лига Европа - Манчестър
Коментари Харесай

Слаб Манчестър Юнайтед загуби точки в Хага, червените дяволи не отправиха точен удар

Един от любимците за трофея в Лига Европа - Манчестър Юнайтед, приключи наедно 0:0 с холандския АЗ Алкмаар в мач от група " L ".

" Червените дяволи " се показаха извънредно криво-ляво в нападателен проект и даже не насочиха прецизен удар към вратата на домакините. Оле Гунар Солскяер даде късмет на част от перспективните гении на дублиращия тим и това се оказа за сметка на качеството. Специалистът се оправда с терена - клубът от Алкмаар одобри британците на изкуствената настилка в Хага.

През предишния сезон в Шампионската лига Юнайтед разруши Йънг Бойс с 3:0 като посетител на подобен терен.

Двата тима поделиха владението на топката. Домакините заслужаваха повече да се поздравят с трите точки и да санкционират подценилия срещата норвежки треньор. Първият късмет за тях пристигна след 30 минути игра. Де Хеа отрази удар на Идриси, а малко по-късно Де Вит с глава стреля над вратата.

През второто полувреме Манчестър Юнайтед продължи да бъде неразпознаваем. Включилите се от аварийна пейка Маркъс Рашфорд, Скот МакТоминей и Джеси Лингард не трансформираха статуквото. Последният напусна терена накуцвайки в добавените 3 минути и следва да разберем какъв брой сериозна е травмата му. През актуалната календарна година Лингард към момента няма нито един гол и асистенция на сметката си.

Това е следващо криво-ляво показване за възпитаниците на Солскяер. В понеделник Юнайтед и Арсенал изиграха неприличен от към качество мач за историята на съперничеството си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР