Един от директорите на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо коментира жребия

...
Един от директорите на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо коментира жребия
Коментари Харесай

Бутрагеньо: Няма фаворит в такива мачове

Един от шефовете на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо разяснява жребия за полуфиналите на Купата на краля, който дефинира отборът да се изправи против кръвния си зложелател Барселона.

“Това е доста атрактивна елиминация за футбола като цяло. Ще създадем всичко допустимо да сме на финала през май. Няма потребност да акцентираме, че противникът ни е доста рисков и с огромни запаси, само че ние имаме вяра в нашите играчи. Както всичките ни елиминации с Барса в историята, тази също ще е доста оспорвана и изравнена. Ще би трябвало да създадем два чудесни мача, с цел да се класираме, само че и те ще би трябвало да са в най-хубавата си форма. От тези мачове ще завоюва футболът. Никога няма любимец в такива срещи.
Butragueño analiza la tormenta de clásicos que habrá en una semanahttps://t.co/LgLaByjRa2
— AS (@diarioas) February 1, 2019 Искаме да сме на край и по тази причина ще се опитаме да създадем два мощни мача. Такъв е жребият и би трябвало да се надигнем пред действителността. Как може да пречупим Барса? Всички елементи са значими в този вид мачове, силите са доста изравнени. Всички играчи би трябвало да са на най-високо равнище, а шансът също играе роля в такива двубои”, съобщи Бутрагеньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР