Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов

...
Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов
Коментари Харесай

Димитър Божкилов: Това не е подарък за Лудогорец, първенството е равностойно

Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов разяснява жребия за четвъртфиналите на Купата на България, който опълчи " орлите " против Спартак Варна.

" Не бих споделил, че това е подарък за Лудогорец. Изпитваме голямо почитание към тима на Спартак, както и към господин Димитров, който е един от най-хубавите треньори в България.

Ще стане едно положително североизточно дерби, надяваме се да зарадваме публиката с триумф. Не бих споделил, че има подценяване. Видяхте, че този сезон шампионата е доста изравнено. Дори по този начин наречените дребни тимове могат да основат проблеми. Състезаваме се на три фронта, зимната подготовка ще бъде доста сериозна. При нас постоянно се чакат изходящи и входящи прехвърляния. Ако намерим подобаващите профили, които сме заложили, ще има.

Във футбола постоянно има потребност от някаква ротация. Имаме задоволително необятен състав все още. Ако се появи добра оферта, защото направихме добър сезон в Европа и има интерес към наши играчи, може и да създадем прехвърляния. Факт е, че имаме осъдени състезатели в мача против Андерлехт и мислим за този проблем ", показа Божкилов.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР