Един от акционерите в ЦСКА и легенда на тима -

...
Един от акционерите в ЦСКА и легенда на тима -
Коментари Харесай

Стоичков: Добре дошъл у дома, Стойчо!

Един от акционерите в ЦСКА и легенда на отбора - Христо Стоичков, пожела на новия треньор на клуба Стойчо Младенов триумф.

Минути откакто стана ясно, че експертът ще размени отпред на " алените " Любослав Пенев, на страницата на марката на Камата във " Facebook " се появи одобрение:

" Добре пристигнал вкъщи, Стойчо! Ти обичаш ЦСКА и ЦСКА те обича! Желая ти доста триумфи с твоя екип, вие го можете! Винаги ще имаш моята поддръжка! ", написа Стоичков.



Изненадващо единствено часове след успеха с 4:2 над ЦСКА 1948 от първия кръг на шампионата, със известие в формалния уебсайт, акционерите на отбора (Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев) оповестиха съществени промени. Освен Любослав Пенев и целия му щаб, от " Българска войска " си потеглят изпълнителният шеф Пламен Марков, основният управител Стойчо Стоилов и пресаташето Владислав Василев.

След равенството с " Лиепая " в първи мач от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите, почитателите и Стоилов влязоха в спор, като се стигна и до физическа разпра. Привържениците скандираха в поддръжка на треньора Пенев.

Снимка: БГНЕС

Самият Стойчо Младенов за последно беше треньор на ЦСКА през 2015 година Той е в основата на 2 шампионски трофеи на " алените ", а за последно той бе отпред на " Кайсар " от Казахстан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР