Един от адвокатите на жена, която твърди, че е била

...
Един от адвокатите на жена, която твърди, че е била
Коментари Харесай

Излезе касета, на която се твърди, че R. Kelly насилва дете

Един от юристите на жена, която твърди, че е била насилвана от рапъра R. Kelly, съобщи, че се е появило ново видео, на което той " полово насилва дете ". В момента той е освободен под гаранция, откакто беше упрекнат от 4 дами, в това число три тийнейджърки, че са били насилвани полово сред май 1998 година и януари 2010 година, съобщи БГНЕС.
Последното изобретение беше оповестено от юрист Глория Алер на конференция - че касетата е била открита от семейство Денис в кутия от остарели видеокасети в дома им. И двама не са знаели по какъв начин тя се е оказала там.
Гари и Сали Денис са намерили касетата като са преглеждали касетите си, с цел да преценяват кои да изхвърлят. " Той им споделяше какво да вършат и какво да приказват и наподобява контролираше камерата ", споделя двойката.
В началото Денис е бил покъртен от ужаса на нея и като татко на две девойки е желал незабавно да я изхвърли, само че се е посъветвал със брачната половинка си, която се е свързала с Алер.
" Преди да схванат, че имат тази касета, Сали Денис е гледала документалния филм " Оцеляване R. Kelly ", съобщи Алер. " Тя е била прочувствено обезпокоена от това, което дамата е споделила, че се е случило”, продължава още юристът. " След известно време Сали и нейният брачен партньор откриват, че имат касета, която може да помогне да се разбере какво се е случило с тези млади девойки, които са били в контакт с R. Kelly ", сподели Алер.
Адвокатът съобщи, че въпреки да не е гледала предходната лента, която е била съществено публикувана от медиите, тя не има вяра тази да е от същия акт. Тя добави, че на нея се вижда " това, което би трябвало да е R. Kelly - по какъв начин полово насилва дете ", само че отхвърли да даде повече информация.
Алер прикани в случай че и други хора имат такива касети, да ги предадат на полицията или на нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР