Един нов и интересен тренд е завладял напоследък звездните двойки.

...
Един нов и интересен тренд е завладял напоследък звездните двойки.
Коментари Харесай

Известните полудяха по този тренд: Звездни двойки с еднакъв маникюр

Един нов и забавен тренд е превзел в последно време звездните двойки. Става дума за идентичен маникюр, който влюбени звезди посвещават на половинката си или напряко избират да си ошлайфат и оцветят ноктите по един и същи обичай.

„ Това е носталгична наклонност от края на 90-те години “, отбелязва маникюристката Джули Кандалек пред InStyle. Според вижданията ѝ идентичните маникюри са и знак, че маникюрът бележи напредък измежду трендовете в мъжката мода през последните години. С други думи той не се лимитира единствено до женската половина от човечеството, ами към този момент самоуверено окупира и ноктите на мъжете.

Ето кои двойки взеха решение да показват любовта си един към различен по този ексцентричен и екстравагантен метод:

Машин Гън Кели и Меган Фокс

Преди звездните влючени да създадат скандалното самопризнание, че обичат да пият кръвта си като част от обред за доближаване, те демонстрираха любовта си посредством уеднаквяване на маникюра си. За да отбележат годежа си през януари 2022 година, двамата избраха хромирани нокти. Създателката им - Бритни Бойс, оформи френски жанр върху ръката на Меган и напълно лакира пръстите на Машин Гън Кели.

Еднаквият маникюр е станал като запазена марка за годениците. Те демонстрираха съвпадащи нокти, въодушевени от песента My Bloody Valentine, с помощта на която се срещнаха. Двамата даже си вършиха сантиментални вани, до момента в който носят едни и същи дизайни по ноктите. Розовият цвят пък беше определен за ръцете и на Кели, и на Фокс, когато рапърът представяше своята сбирка лакове UN/DN LAQR през декември 2021 година

Травис Баркър и Кортни Кардашян

Приятелят и сътрудник на Машин Гън Кели - Травис Баркър, и брачната половинка му Кортни Кардашян също са луднали по идентичните маникюри. Младоженците се появиха с дизайн с буквите на другия, изписани на староанглийски, по време на Met Gala 2022. Маникюрът на Кардашян беше дело на Ким Труонг, а този на Баркър - на Наоми Ясуда.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

За разлика от първите две двойки нагоре, при които мъжките половинки не се свенят да покажат забележителен маникюр върху ноктите си, при Дженифър Лопес и Бен Афлек маникюрът остава единствено върху ноктите на дамата. Преди няколко седмици латинодивата се остави в ръцете на Том Бачик, който ѝ направи сантиментален жанр, включвайки буквите „ B “ и „ J “ върху един от пръстите. Френският е с неутрална основа и бледи бели върхове, а върху междинния пръст беше сложено и златно сърце.

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

Въпреки че Пийт Дейвидсън е прочут с бунтарския си манталитет и фасон на държание, неподвластни на общоприетите правила, на този стадий към момента не сме го виждали да синхронизира ноктите си с тези на избраницата на сърцето си - Ким Кардашян. Основателката на голям брой марки обаче не пропусна да покаже любовта си към комика, „ взимайки “ го със себе си в Италия по време на сватбата на сестра ѝ Кортни.

Тогава точно риалити звездата сподели розовия си маникюр за церемонията. Акцентът на дизайна попадна върху първата писмен знак от дребното име на обичания ѝ - „ P “, изписана на върха на безименния ѝ пръст. Инициалът бе изобразен със скъпоценни камъчета, като че ли влюбената Ким искаше да придаде повече искра и фокус на възприятията, които изпитва към Дейвидсън.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР