Един на пръв поглед средностатичтически циганин води живот като на

...
Един на пръв поглед средностатичтически циганин води живот като на
Коментари Харесай

На вниманието на НАП и прокуратурата! Циганин с къщи и коли за милиони без нито ден трудов стаж! Стряскащи СНИМКИ

Един на пръв взор средностатичтически ром води живот като на свръхбогаташ от Сен Тропе, научи БЛИЦ. Става въпрос за мургавия представител на малцинствата Александър Алексиев (на снимките). Мангалът не се свени да парадира с първокласни коли " Ауди " и джипове " Порше " за стотици хиляди левове. В композиция с големия му дворец сумите набъбват на милиони.

Как обаче Алексиев е натрупал фамилното имане?

Според оперативни данни неговата половинка Йорданка Алексиева е няма секрети в платената обич и прибирането на първокласни движимости от заможни чужденци, които е вкарала в постелята си. Няма по какъв начин да бъде пояснен по различен метод произхода на милионите, които са минали през ръцете на странната фамилия.

Алексиев дотолкоз желае да натрапи благосъстоянието си в очите на просещите си събратя, че театралничи пред златните огледала и орнаменти в палата си. На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели даже аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена.




Семейство Алексиеви би трябвало да са факири в правенето на кинти, макар че не са приключили даже приблизително обучение. Това не им пречи да се фукат с големите си приходи, за които няма данни да са платили налози.

Именно на тези условия би трябвало да извърнат внимание прокуратурата и данъчните управляващи. Защото в нито една бяла страна от Европейския съюз не може да съществува демонстрация на толкоз безочливо фукане с придобивки, с които цяла ромска мохала би се издържала в продължение на 10 години.

Румен ИВАНОВ









БЛИЦ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЛЕДИ ГОРЕЩАТА ТЕМА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР