Един момент по време на равенството между Франция и Португалия

...
Един момент по време на равенството между Франция и Португалия
Коментари Харесай

Прегръдката, която накара феновете на "Реал" отново да мечтаят

Един миг по време на равенството сред Франция и Португалия (2:2) накара почитателите на " Реал " Мадрид да се ухилен... и да помечтаят!

Главният арбитър Антонио Матео Лаос даде знак за завършек на първото полувреме, а футболистите на двата отбора се насочиха към тунела.

Тогава камерите уловиха по какъв начин Кристиано Роналдо и Карим Бензема си приказват - ухо до ухо. Бившите съотборници в " Реал " Мадрид се прегърнаха и се усмихваха, предизвиквайки небивала еуфория измежду всички, симпатизиращи на Кралския клуб. В тях се прокрадна вярата, че португалецът, който изравни иранеца Али Даеи по голове за народен тим (109), ще се върне при " лос бланкос " това лято.

Cristiano Ronaldo and Karim Benzema smiling at each other before KO.
— Deji Faremi (@deejayfaremi)

Роналдо си потегли от " Сантяго Бернабеу " през лятото на 2018 година, а прехвърлянето му в " Ювентус " изненада футболната общност. Наскоро той загатна, че може да смени тима със известие в обществените мрежи.

" Вече съм казвал, че не преследвам върховете, а те преследват мен. За тези, които не схващат какво имам поради с това, в действителност е доста просто: футболът е групова игра, само че самостоятелното показване оказва помощ на отбора да реализира задачите си. Трябва постоянно да искаш повече на терена, само че и да работиш повече отвън него, тъй че върховете и отборните достижения да станат неизбежни и да идват като последица едно от друго.

Ето за какво съм толкоз горделив с един факт, който доста се загатва в последните дни: аз съм първенец на Англия, Испания и Италия, притежател на националната купа в Англия, Испания и Италия, притежател на Суперкупата в Англия, Испания и Италия, най-хубав футболист в Англия, Испания и Италия, голмайстор в Англия, Испания и Италия, с над 100 гола за всеки от клубовете ми в Англия, Испания и Италия. ", гласеше част от обявата му.

Феновете на " кралете " се надяват тази прегръдка сред Роналдо и Бензема да значи доста повече от обстоятелството, че двамата към момента поддържат положителни връзки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР