Един малко по-забавен прочит за това какво правят различните зодии

...
Един малко по-забавен прочит за това какво правят различните зодии
Коментари Харесай

Мрежата се тресе от смях: Какво правят зодиите по време на карантина

Един малко по-забавен прочит за това какво вършат другите зодии по време на пандемията:

Овен – към този момент е прочел всички книги в библиотеката два пъти до момента в който прави маниакално набирания с една ръка на касата на вратата, ремонтирал е целия апартамент и замисля нови бойни битки с кучето.

Телец – прелиства следващото онлайн меню, в опит да откри някоя екзотична гозба, която още не е опитвал и се чуди дали гаранцията на дивана му покрива "издънване на пружините от прекомерна тежест и приложимост ", тъй като е качил N килограми и счита да продължава все по този начин.

Близнаци – Вече е изгледал всички Sci-fi филми в нета, разконспирирал е всички тайни теории и към този момент написа нови контра-теории, с които ще залее Света и да всее ужас в научните среди, които единствено си мислят, че знаят Истината.

Рак – На него си му е добре, гушка си котката, на която е ушил ръчно 100-я дизайнерски тоалет, гледа готварските канали и усъвършенства кулинарните си умения за деня-Д, в който отново ще може да кани посетители и да ги угоява разточително.

Лъв – Страда неописуемо, че пропуща цялата си натоварена стратегия от купони, празненства, пътувания зад граница и срещи с непознати бъдещи фенове. Също умира от боязън, че до края на карантината, новите му грижливо подбрани скъпи тоалети, ще са излезли от мода и няма да му стават.

Дева - към този момент е излизала така и така безупречно чистия си дом с четка за зъби и съчка за уши, и в този момент гледа да си закупи най-новата парочистачка, с 99,9999% ликвидиране на микроби, като се чуди дали ще успее да се вмъкне скрито при съседа през терасата и да почисти и там.

Везни – Те са си все по този начин добре баланисирани и оптимистични – в този момент най-сетне ще намерят време да подредят остарелия гардероб/килер цялостен с какво ли не... или пък ще се посветят на някое артистично занятие... или пък за какво просто да не си седнат на дивата и да си сипят чаша вино? И без това Животът е прелестен, няма за къде да бързат.

Стрелец – той е тотално откачил, не може да стои затворен, към този момент върви по стените, развил е тежка клаустрофобия и за това си е опънал палатката на терасата, като се чуди дали парашут ушит от чаршафи, ще му свърши работа, в случай че скочи от 13-ия етаж... или напряко да скача.

Козирог – Преизчислява показателите на китайската борса и открива статистическа неточност, позволена поради неверно написана запетая на показателя на акциите на китайска компания за произвеждане на колелца за дървени камиончета, изпада в рецесия, скубе коси и трескаво звъни на борсовия си сътрудник да промени залозите му с вярата, че спестяванията му няма да се стопят.

Водолей – Чете предварителния обзор на най-новата контра-конспиративна доктрина на Близнаците, написа му унищожителна критика, в която му показва обикновени неточности, позволени от недобре разбраната теорема на Мермин-Вагнер-Хоенберг.

Ядосва се по средата на рецензията, захваща се да напише своя контра-конспиративна доктрина, само че по средата на разсъжденията си се разсейва в игра с сбирката си от влакчета и се захваща да построи 3D модел на гарата Шатрапати Шивали в Индия в мащаб ТТ 1/120.

Риби – Те са в непрекъснат алкохолен делириум още от март месец, като са си измислили игра - всякога, когато по малкия екран кажат "Ковид " да отпиват глътка от домашната ракия на дядо си. Единственото им терзание е, че ракията е на изчерпване и скоро ще би трябвало да преминат на по-конвенционален тип алкохол, като да вземем за пример водка Житная.

Скорпион – След като е изслушал всичките си познати от другите зодии по телефона и им е оказал незабавна онлайн психиатрична помощ, умерено се връща към медитацията си посредством визуализация, в която си показва Новият Световен Ред, в който Той е останал самичък на Света, улиците са пусти и празни, а птички пеят в клоните на дърветата, Природата се възвръща от нанесените от хората вреди, а той остава единствен очевидец на нейното възобновление.

Същевременно на масата в хола, лежи готовият му план за мега-гига атомна бомба, която ще унищожи Човечеството за 24 часа, ей по този начин, за всеки случай, в случай че пандемията не си свърши до дъно работата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР