Един финален емоционален концерт ще разшири за пореден път жанровите

...
Един финален емоционален концерт ще разшири за пореден път жанровите
Коментари Харесай

Британска госпъл формация с концерт тази вечер във Варна

Един заключителен прочувствен концерт ще разшири за следващ път жанровите граници на Международния музикален фестивал “Варненско лято ” - гостуването на London Community Gospel Choir. Популярната госпъл групировка идва за първи път в България с обръщение за обич и единение.

На 6 октомври от 19.00 часа в Зала 1 на Фестивалния и конгресен център гостите ще внесат настроението на своята музика, която кара хората да танцуват, да пеят и да се усмихват с техните осъществявания на госпъл, джаз, соул и реге пиеси.

London Community Gospel Choir са добре познати с техните мощно въздействащи спектакли, с песни, които въодушевяват и допират сърцата на аудиторията. Слушали сме ги в някои от най-обичаните и известни филми като „ Наистина обич “ и „ Цар Лъв “, пели са на „ Уембли “ преди футболни финали, на популярния фестивал в Гластънбъри, на церемонията по връчване на премиите „ Грами “.

Записвали са с Пол Макартни, Адел, Джеймс Браун, Елтън Джон, Мадона, Пинк, Джъстин Тимбърлейк , постоянно имат концерти в влиятелната Роял Албърт Хол и, несъмнено, има ли блестящо събитие в английското кралско семейство – London Gospel Community Choir са там. Тяхното осъществяване на „ А Life Lived With Grace ” при отбелязването на платинения празник на Елизабет II на трона е гледано от близо 1 милиард фенове.

Те са водещата госпъл групировка в Европа, а английската преса ги дефинира като „ обичания хор на нацията “ . Именно London Gospel Community Choir ще закрият уместно богатата музикална стратегия на „ Варненско лято “ 2023.

Билети може да закупите на касата на Фестивален и конгресен център Варна и.

ММФ „ Варненско лято “ 2023 се провежда от Община Варна в партньорство с Министерството на културата, Националното учебно заведение по изкуствата „ Добри Христов “, Театрално-музикален продуцентски център - Варна, и със съдействието на Градската художествена изложба " Борис Георгиев ", Регионалния исторически музей, Аулата на Икономически университет – Варна, Дворец на културата и спорта – Летен спектакъл, и Фестивален и конгресен център – Варна. ММФ „ Варненско лято “ е член на Европейската фестивална асоциация и на Българската фестивална асоциация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР