Един филм на Крисчън Бейл беше достатъчен, за да убеди

...
Един филм на Крисчън Бейл беше достатъчен, за да убеди
Коментари Харесай

За Нолан Крисчън Бейл е идеалният Батман, разкри дали отново ще играе Черния рицар

Един филм на Крисчън Бейл беше задоволителен, с цел да убеди Кристофър Нолан да го избере за ролята на Батман в неговия касов франчайз за милиарди долари.

Едва ли има толкоз динамичен и разнороден артист като Крисчън Бейл. Невероятен артист с безконечен актьорски диапазон, Бейл продължава да оставя феновете си в потрес с всяка своя роля. От ролята на страхотния изверг в Thor: Love and Thunder до представянето на една от най-хубавите версии на Черния рицар, артистът неведнъж е доказвал, че никой не може да го направи като него.

И може би по тази причина Кристофър Нолан реши да го избере за ролята на Батман в своята високо оценена трилогия за Черния рицар. Въпреки че Нолан знаеше, че е извънредно надарен, точно играта на Бейл в Американски психар (2001 г.) го убеди да го избере за Батман.

Кристофър Нолан избира Крисчън Бейл като Батман поради Американски психар




Крисчън Бейл в Американски психар

Крисчън Бейл към този момент беше сърцеразбивач с помощта на ролята си в акомодацията от 1994 година на Малки дами. Но неговото надълбоко тревожно, само че комично обрисуване на Патрик Бейтман в Американски психар го сложи на радара на Холивуд за идни надарени артисти.

Оставайки правилен на романа, портретът на Бейл беше съвършена композиция от надълбоко нарцистично, садистично и тревожно „ психо “, водено от лакомия и материализъм. Въпреки че героят се трансформира в негова пробивна роля, това също му оказа помощ да завоюва обичаната роля на почитателите си на Батман.

Докато приказва за USA Today (чрез CNN), Кристофър Нолан, който е режисьор на Бейл в четири кино лентата до момента, разкри, че точно играта на артиста в American Psycho го е убедила да го избере за Батман.

" Знаех, че желая да работя с него, когато го видях в Американски психар. Трябва да си извънредно надарен, с цел да приемеш този тип неуместно принуждение и да го направиш комичен. Това желаех и за Батман. "

Въпреки че наподобява смешно, че толкоз психотична роля като Бейтман ще докара до Бейл да изобрази Батман, животът наподобява работи по тайнствен метод.

Дали Крисчън Бейл ще се завърне в миналото като Батман?



Повечето почитатели на комикси биха се съгласили, че Крисчън Бейл като Батман е едно от, в случай че не и най-хубавите изображения на Черния рицар, виждани в миналото. Откакто той се сбогува с милиардния си франчайз The Dark Knight (чрез Box Office Mojo), почитателите обезверено желаят той да повтори ролята си на " кръстоносец с мантия " още веднъж.

Въпреки че няма вести, че скоро ще повтори обичаната си роля на почитателите, артистът беше прям, че е подготвен да играе още веднъж Батман, единствено в случай че Кристофър Нолан го помоли. Докато приказва пред Screen Rant на конференция, той съобщи:

„ Имах контракт с Крис Нолан. Ние си казахме: „ Хей, виж. Нека създадем три кино лентата, в случай че имаме шанса да го създадем. И тогава да си тръгнем. Нека не се задържаме прекомерно дълго. “ В съзнанието ми би било нещо, в случай че Крис Нолан в миналото си каже: „ Знаете ли какво, имам още една история за описване. “ И в случай че той пожелае да опише тази история с мен, аз щях да вземам участие.

Въпреки че самият Нолан наподобява няма друга история за " прилепа ", която да опише в скоро време, почитателите остават с вяра, че Майкъл Кийтън може да се завърне като Батман и да се надяваме, че Крисчън Бейл също ще го направи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР