Един фен на Бенфика стана печално известен заради географския си

...
Един фен на Бенфика стана печално известен заради географския си
Коментари Харесай

Фенът на Бенфика, който отиде в грешния Франкфурт

Един почитател на Бенфика стана печално прочут поради географския си неуспех.

За Алваро Оливейра писаха най-големите спортни издания, откакто португалецът заснемаше пътуването си за реванша сред Айнтрахт и „ орлите “, само че, за негово страдание, отиде в неверния Франкфурт.

Вместо във Франкфурт на Майн, където трябваше да стигне, Алваро пътува до Франкфурт на Одер единствено с цел да разбере, че се е озовал на тотално неверното място, на над 600 км разлика, откъдето се е бил запътил.

Оливейра стана една от главните тематики в обществените мрежи в четвъртък, когато хиляди хора безмълвно и подсмихвайки се следяха всяка негова неверна стъпка.

Все отново, много взеха решение да му оказват помощ и се свързаха с него, с цел да му оповестят неприятната вест, а цялата история е почтена за холивудска комедия.

Единственото, което може да утеши Алваро, е, че не стана очевидец по какъв начин обичаната му Бенфика отпада от шампионата, и то след съдийска неправилност.

Португалският отбор имаше задатък от 4:2 от първия дуел, само че загуби гостуването си във (истинския) Франкфурт с 0:2, само че първият от двата гола на Айнтрахт, дело на Филип Костич падна след неотсъдена засада.

В края „ орлите “ имаха късмет да вкарат, което щеше да ги прати на полуфиналите против Челси, само че ударът на Едуардо Салвио срещна страничната греда и Бенфика трябваше да си тръгне с наведена глава.

Както и Алваро, който, надали, ще запомни тези няколко часа с положително.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР