Един европейски град има много от силните страни на Амстердам

...
Един европейски град има много от силните страни на Амстердам
Коментари Харесай

Недооцененият град е „по-евтин Амстердам“, до който британците могат лесно да стигнат за няколко часа

Един европейски град има доста от мощните страни на Амстердам и Барселона, само че с по-малки тълпи и по-евтино настаняване.

Утрехт в Холандия постоянно се подценява поради по-известния си холандски град-побратим, макар че има прелестни канали, цветни кафенета и калдъръмени улици. Подобно на Амстердам, да стигнете до там от Лондон е елементарно. Можете да вземете Eurostar от London St Pancras International до Utrecht Centraal през Rotterdam Centraal. Билетите стартират от £74,85 и можете да ги закупите от Trainline.

Най-бързите влакове лишават единствено 4 часа и 41 минути. Това е почти същото като да летите, откакто стигнете до летището и сигурността е взета поради, и е доста по-екологично, оповестява MyLondon.

След като сте там, можете да прекарате един прелестен дълъг уикенд, разглеждайки остарелия град, пробвайки холандска храна или просто гледайки по какъв начин светът минава от място край канала. Градът има доста културни съкровища, най-много измежду които е Кулата Дом. Религиозната ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР