Един е изнасилвач на жени, друг е истински канибал, убил

...
Един е изнасилвач на жени, друг е истински канибал, убил
Коментари Харесай

В Русия помилват убийци и канибали, за да се бият на фронта в Украйна

Един е изнасилвач на дами, различен е същински човекоядец, умъртвил минимум четирима души: в Русия пускат от пандиза наказани за тежки закононарушения, с цел да се бият в Украйна. Дотук Путин е помилвал по този начин минимум 17 пандизчии.

Жителят на Владивосток Георгий Повилайко, наказан на 24 години затвор за ликвидиране и обезчестяване и опрощение от съветския президент Владимир Путин, с цел да взе участие във войната против Украйна, се завърна в родния си град след единствено три месеца на фронт, написа онлайн изданието VL.ru.

Престъплението е осъществено през август 2021 година. Тогава Повилайко невъзмутимо убива майка на две деца, която преди този момент пребива грубо и изнасилва брутално. Онлайн изданието цитира думите на брачна половинка на жертвата:

„ Тя не просто е убита – нападната е с нож, изнасилена е, бита е грубо, по-късно отново е изнасилена и отново е бита, била е цялата в синини и кръв. Крещяла е за помощ, само че никой не се е отзовал. Това е някакъв смут. "

Повилайко е наказан през април 2022 година – получава 24 години затвор. През октомври 2023 година нарушителят подписал контракт с съветското министерство на защитата и отпътувал да се бие в Украйна. Три месеца по-късно той се върнал вкъщи, е научило изданието от негови съседи.

Десетки помилвани нарушители, с цел да се бият в Украйна

През ноември 2023 година онлайн изданието „ Агентство " разгласява следствие, съгласно което съветският президент Владимир Путин е помилвал минимум 17 души, наказани за убийства и съгласили се да вземат участие във войната против Украйна.

Един от помилваните участници във войната в Украйна е Денис Горин от Сахалинска област - човекоядец, умъртвил минимум четирима души. Той е наказан на 22 години в наказателна колония със специфичен режим, само че откакто излежава половината от присъдата си е освободен и отпътува да се бие в Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР