Един ден след официалния анонс на флагманските смартфони Pixel 2

...
Един ден след официалния анонс на флагманските смартфони Pixel 2
Коментари Харесай

Google Pixel 2 и Pixel 2 XL се зареждат най-бързо в целия свят

Един ден след формалния анонс на флагманските смарт телефони Pixel 2 и Pixel 2 XL, интернет колосът разкри подробните спецификации на тези мобилни устройства, съгласно които, в комплекта е включено 18 W зареждане, осигуряващо доста висока скорост на зареждане.
Гугъл разгласи в спецификациите на смарт телефоните, че зареждането в продължение на 15 минути е задоволително за 7 часа самостоятелна работа.



Това не е всичко. Оказа се, че смарт телефоните Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL поддържат бързо зареждане с мощ до 28 W, само че за тази цел би трябвало да бъде закупено съответното зарядно. По този метод, новите телефони ще могат да се зареждат още по-бързо. Точната скорост и време не са посочени, само че специалистите са единомислещи, че с 28 W зарядно, тези смарт телефони ще се зареждат по-бързо от всички мобилни устройства на света.

По-подробна информация на тази тематика не се оповестява и всичко ще се обясни след началото на продажбите, когато стартират подробните проби.



Да си напомним, че продажбите на 5-инчовия смарт телефон Гугъл Pixel 2 стартират на 17 октомври при цени $649 и $749 за другите конфигурации. 6-инчовият Pixel 2 XL би трябвало да излезе на пазара в края на месец ноември при цени $849 и $949.

Pixel 2 разполага с 2700 mAh батерия, а в Pixel 2 XL – 3520 mAh. Очакваме тестванията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР