Един ден съпругът ми откри в телефона няколко съобщения, които

...
Един ден съпругът ми откри в телефона няколко съобщения, които
Коментари Харесай

Преминах през трите кръга на ада, след като съпругът ми откри, че съм пращала съобщения на друг мъж

Един ден брачният партньор ми откри в телефона няколко известия, които бях разменила с прочут. Открието го накара да полудее и като звяр се нахвърли върху мен. Удряше ми плесници, влачеше ме за косата, а след това стартира да ме рита по цялото тяло. Най-малко пет пъти изпаднах в безсъзнание, а той ме заливаше със студена вода, с цел да може да продължи да ме малтретира. Снимаше ме гола и пребита, а фотосите изпрати на мъжа, с който си бях писала. В един миг отиде до кухнята, взе нож и го сложи на гърлото ми, заплашвайки, че ще ме заколи. Принуди ме със мощ да му върша орален се*с. След това продължи да ме удря с кожения колан по цялото тяло, крещейки да си призная, че имам ухажор.

Тъй като не му отговорих, той още веднъж ме накара да му върша орален се*с, след което ме качи гола в колата и стартира да кара из града. В колата ме заплашваше, че ще ме смъкна на центъра, с цел да видят всички, че съм уличница. После ме върна назад вкъщи и още веднъж стартира да ме бие и насилва. Каза, че ще ме насилва всеки ден, тъй като уличниците като мен тъкмо това заслужавали.

Когато най-сетне ме остави на мира и заспа, аз съумях да избягам от къщата и да потърся здравна помощ. В болничното заведение лекарите установяваха голям брой рани и синини по тялото ми, пукнати ребра, очите ми на процедура бяха затворени, а на шията си имах порезни рани.

Съпругът ми ме бие от 20 години, само че тъй като имам три дребни деца, нямах храброст да го напусна. Не съм съобщила в полицията от позор, а и имах вяра, че все някой ден той ще се промени. Малтретираше ме душевен дълги години, а след всяка кавга успяваше да ме убеди, че аз съм отговорна и би трябвало да му се извиня. Но към този момент не мога да устоявам на насилието.

Не мога да очаквам да бъде освободен от ареста, по тази причина се обръщам към обществото. Страхувам се, че когато го освободят, той ще ме откри където и да съм. “

Пред прокурора З.П. признал, че бие брачната половинка си, само че отхвърля половата корист и това, че я качил гола в колата, до момента в който неговият юрист установил, че това са били единствено „ леки пострадвания “.

Инфо: lichna-drama.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР