Един ден жена се оплакала на мъж, че не й

...
Един ден жена се оплакала на мъж, че не й
Коментари Харесай

Мъж реши да пише комплименти на съпругата си и ето какво се случи след 6 години

Един ден жена се оплакала на мъж, че не й прави задоволително похвали. А това било самата истина.

След като получил тази непредвидена за него информация, той изцяло блокирал и даже в този миг не могъл да измисли да й каже нещо хубаво.

Но дамата била доста изобретателна и предложила на мъжа си да напише на елементарен лист или на електронен бележник благодарствени думи и похвали за нея, пък тя да ги прочита тогава, когато има потребност от тях. Предложението й било много изумително, а мъжът се замислил и се съгласил, че това е страхотна концепция, която не изисква кой знае какви старания, пък крайният резултат би бил позитивен.

И по този начин било положено началото на този необикновен опит. От днешния ден мъжът пишел поредност от благодарствени думи към брачната половинка си или неща, които му се харесвали в нея. Всичко това траяло в продължение на 6 години от взаимния им живот.

Съпругата му почнала с приятност да прочита написаното от мъжа си и то било от значително значение за нейното въодушевление. Тя почнала все по-малко да се тревожи от обстоятелството, че мъжът не й сервира похвали, тъй като знаела, че към този момент ги е написал и единствено би трябвало да ги прочете.

В следствие те били трансферирани на компютъра и дамата отваряла постоянно споделения файл.

В резултат на този опит, мъжът почнал да изрича благи думи към жена си все по-често и онлайн.

За него било ужасно, че брачната половинка му виждала какво тъкмо му харесва и почнала да го прави все по-често.

Пример за всичко това било готвенето. Мъжът й доста обичал тя да му прави вечерята, само че в никакъв случай не й го е казвал. След като й го написал много пъти, той почнал да го изрича и на глас, а вследствие на това жена му се стараела да му направи нови, все по-вкусни гозби.

Друг комплимент, който мъжът споделял във файла бил метода на обличане на нежната си половинка. Той не спирал да я отрупва с похвали какъв брой е стилна и елегантна. Поради този факт, жена му се вталила, почнала да си купува още по-страхотни облекла и вместо да улегне, както става в множеството взаимни връзки, тя изглеждала по този начин, все едно преди малко се е влюбила.

След тези откровения от страна на мъжа, в дамата настъпила забележима смяна. Тя почнала от ден на ден да поддържа мъжа си, да му дава препоръки в работата, и да го стимулира, с цел да изкарва още повече пари.

Целият резултат бил с помощта на 6-годишното писане на похвали и похвали.

Мъжът споделя, че първоначално му било доста мъчно да стартира да прави това, само че по-късно се е отпуснал и когато жена му приела решението му и го подкрепила, това го стимулирало да й написа съвсем всеки ден. И по този начин фамилният им живот подсилен още повече и те били щастливи и преоткрили любовта между тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР