,,Един ден името ми ще бъде изписано на Шанз-Елизе със

...
,,Един ден името ми ще бъде изписано на Шанз-Елизе със
Коментари Харесай

LIBRE: Ароматът, който провокира свободата

,,Един ден името ми ще бъде изписано на Шанз-Елизе със златни букви ". Успехът лишава време. Но когато звездата на Yves Saint Laurent изгрява концепциите му се трансформират в сензация за една нощ. После във безконечни емблеми на стила и свободния избор на дамите - от дамския смокинг, през роклята с щампа по рисунки на Мондриан до дрешникът на Катрин Деньов в популярните ѝ филми.

Yves Saint Laurent престава да бъде просто име. Превръща се в изрично олицетворение на марката.

Вдъхновението

Едно от най-силните музи на дизайнера са белите цветя. Те са обичаните му растения, за които споделя на писателя Марсел Пруст, когато Пруст го интервюира.

Цветята на оживяват в парфюмите на марката, като следват изискания усет на Лоран. Още от 70-те правилни на времето си, авангардни и със свободен дух.

Уханието на Libre е отгледано сред Франция и Мароко, замислено сред Париж и Ню Йорк. Уловено придвижване сред типично мъжкото и същински женственото.



Лицето на новия Libre

Dua Lipa е безусловният избор на марката, поради убеждението, че никой не би могъл по-добре да съобщи посланието на Libre. водач на своето потомство съгласно списание Time.

Dua споделя полезностите на и въплъщава огнения мирис на женственост.

,,Ароматът е смело отклоняване от нормата, прочувствен апел за дамите да прегърнат своята независимост. ", споделят от YSL.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР